Home / BLOG / 25 Noiembrie – Ziua Internațională pentru Eliminarea Violenței împotriva Femeilor

25 Noiembrie – Ziua Internațională pentru Eliminarea Violenței împotriva Femeilor

În timp ce marxiștii exploatează problemele dintre cele două sexe pentru a crea dezbinare și concurență, noi, ca naționaliști, recunoaștem problemele de ambele părți și rezoluția pe care o vedem este una de grijă, înțelegere și cooperare. Este departe de adevăr că trebuie să fii feminist sau de stânga pentru a condamna violența împotriva femeilor, deoarece nucleul Națiunii poate fi identificat în familie. Nu vom avea niciodată o Națiune sănătoasă fără o familie sănătoasă și funcțională.

Din perspectiva stângii feministe și „egalitare”, când cele două sexe sunt la fel, de ce ar fi un bărbat care lovește o femeie mai rău decât un bărbat care lovește un alt bărbat? Stânga, deși se declară egalitară, se contrazice când favorizează femeile indiferent de situație și dovezi, și n-o face din dragoste pentru ele, ci din dorință de conflict în pătura societății. Ca naționaliști, credem că diferențele de gen trebuie celebrate, întrucât un gen nu poate exista fără celălalt. Așa cum spune vechea zicală „O femeie nu se atinge nici măcar cu o floare”, susținem profund această idee, deoarece valoarea bărbaților din orice societate se poate măsura prin cât de sigure sunt femeile și copiii acestora.

În timp ce unii dau vina pe alcoolism, probleme financiare sau relații toxice pentru acte de violență între cupluri și familii, trebuie să vedem că în spatele fiecărei acțiuni se află cel puțin o alegere. Indiferent de ceea ce a condus la act, condamnăm actul în sine, împreună cu toate alegerile care au condus acolo. Partenerii violenți trădează încrederea familiei lor și a partenerilor lor, oameni pe care se presupune că îi iubesc cel mai mult; cum poate atunci Națiunea să aibă încredere în astfel de oameni?

Un alt aspect, chiar mai dezgustător decât violența generală, este violența sexuală. Stângii îi place iarăși să folosească acest lucru pentru a face bărbații să arate ca sălbatici. Nu trebuie să fim „progresiști” pentru a afirma că violența sexuală nu se poate justifica niciodată. Dintr-o perspectivă naționalistă, cel care comite astfel de acte este un dușman al Națiunii, deoarece Națiunea este compusă din tați, mame, frați, surori, fii și fiice. Când se comit astfel de acte, oricât de teribile sunt pentru victimă și familia ei, Națiunea prin autoritatea de Stat ar trebui să caute să țină acești indivizi departe de locul în care mai pot face rău comunității.

Feministele resping ideea castrării chimice pentru violatori și pedofili invocând, culmea, reproducerea ca fiind un drept fundamental al omului, uitând de dreptul fundamental la viața fără abuz ce a fost încălcat voluntar de violatori și pedofili. Pe cine protejează, de fapt, feministele? De când le pasă lor de reproducere, după decenii de propagandă care înfățișează reproducerea și familia ca fiind toxice, ca extensii ale puterii patriarhale?

Noi, naționaliștii, susținem pedepse mai dure pentru acești bărbați eșuați și ne cerem nouă înșine și Statului, în ziua în care va reprezenta cu adevărat voința națională, să facem TOT ce este cu putință pentru a ne proteja cel mai bine femeile și, prin urmare, națiunea.

Cu ocazia Zilei Internaționale pentru Eliminarea Violenței împotriva Femeilor, afirmăm: un bărbat care lovește o femeie este slab și nu își îndeplinește datoria fundamentală de bărbat, adică să asigure și să protejeze!

George Mihai Cojocaru

Eliminarea Violenței împotriva Femeilor

Eliminarea Violenței împotriva Femeilor

Eliminarea Violenței împotriva Femeilor

Eliminarea Violenței împotriva Femeilor

Distribuie

One comment

  1. Ati punctat foarte bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara