Home / Actiuni / Prezenți la protestul împotriva certificatului verde și a tuturor restricțiilor Covid19

Prezenți la protestul împotriva certificatului verde și a tuturor restricțiilor Covid19

În data de 2 Octombrie 2021, militanții Comunității Identitare România au fost prezenți în Piața Victoriei din București, printre zecile de mii de români ce au ieșit în stradă la protestul de amploare contra restricțiilor Covid19. Am fost alături de alte organizații naționaliste și ONG-uri din societatea civilă liberă, printre care: Calea Neamului, Grupul NOI (Națiune, Onoare, Identitate), Starea de Libertate, Legitimă Apărare, NeamUnit, Scut Botoșănean și Straja Carpaților. Chiar dacă acesta nu a fost singurul protest din capitală la aceea oră, iar dezbinarea și provocările nu au lipsit, aceste organizații și mulți români liberi, au lăsat orice diferențe deoparte și s-au unit cu scopul de a lupta pentru libertate, pentru demnitate și pentru credință.

Au ținut discursuri Mihai Târnăveanul (președintele Asociației Calea Neamului), Pompiliu Diplan (președintele Asociației Starea de Libertate), Aureliu Surulescu (liderul NeamUnit), generalul Radu Theodoru (veteran din al doilea război mondial), Bogdan Cărăușu (Scut Botoșănean), părintele Hariton Negrea (starețul Mănăstirii Petru Vodă), Luis Bratu (grupul NOI) și numeroși alții. Liderul Asociației Comunitatea Identitară, Codrin Goia, a vorbit împotriva celei mai mari teorii a conspirației ce a pus stăpânire pe mintea a mulți români, aceea că guvernului corupt (ce a distrus sistemul sanitar și a închis spitale) îi pasă de sănătatea noastră și că mass-media mincinoasă (care ține poporul în ignoranță și manipulare) ne spune adevărul despre Covid.

Scopul mitingului a fost renunțarea la toate restricțiile totalitare, de inspirație comunistă, impuse de guvern cu scopul de a controla cetățenii și a distruge orice fărâmă de libertate. S-a vorbit împotriva certificatului verde, acordat doar celor vaccinați, deveniți peste noapte privilegiați în fața legii, cei ce au refuzat vaccinul fiind tratați ca cetățeni de mâna a doua și supuși mai multor restricții ilegale. A fost condamnată și campania de vaccinare a statului, prin care se dorește impunerea obligativității vaccinului, vaccin netestat suficient și cu efecte secundare grave, printre care și moartea, de consecințele sale nu răspunde legal nimeni (medicul sau asistentul ce îl administrează, guvernul sau compania farmaceutică ce îl produce), ci doar cel vaccinat. S-a scandat împotriva acestor restricții, a măștilor obligatorii în multe spații publice, a obligativității vaccinului, a certificatului verde, dar și împotriva clasei politice corupte și trădătoare, precum și contra Uniunii Europene.

Comunitatea Identitară România, împreună cu toți oamenii liberi vor lupta și în viitor împotriva dictaturii medicale neostaliniste, a clasei politice ce o susține, dar și a tuturor măsurilor aberante luate sub pretextul sănătății publice. Nu vom renunța până nu vom învinge! Așa să ne ajute Dumnezeu!

Distribuie

Check Also

Acțiune de ecologizare la Cluj-Napoca

Acțiunile de ecologizare a Asociației Comunitatea Identitară – România continuă și în anul 2024 la …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara