Home / Actiuni / Acțiuni caritabile

Acțiuni caritabile

Acțiuni caritabile

Mai multe acțiuni caritabile voluntare au fost desfășurate în ultimele luni de naționaliștii din județul Mureș, atât în anul 2021 cât și la începutul anului 2022. Dintre aceste acțiuni, pe parcursul anului 2021 am achiziţionat și am oferit pachete pentru copiii de la Centrul Social “Magnolia” din Târgu-Mureș – care are în grijă 10 copii cu probleme severe neuropsihiatrice, și la Centrul Social din Ceuașu de Câmpie – care are în grijă 29 de copii cu dizabilități fizice sau cu probleme sociale.  Conform necesităţilor comunicate de reprezentanţii centrelor sociale, am achiziţionat şi donat zeci de cutii cu iaurt, biscuiţi, dulciuri, fructe, pachete cu făină, pachete cu zahăr, baxuri de ulei, dar şi pachete cu detergent pentru curăţenie.

Acțiuni caritabile

Acțiuni caritabile

Acțiuni caritabile

În ianuarie 2022 am făcut o deplasare în Munții Apuseni. Cu această ocazie am vizitat câțiva oameni izolați, bătrâni, văduvi și rar vizitați chiar și de propriile familii, oferindu-le în dar pachete cu alimente de bază (făină de grâu, mălai, ulei, paste, orez, ulei, carne afumată) și dulciuri.

Aceste acțiuni au avut loc din inițiativa membrilor Comunității Identitare Mureș la care s-au alăturat și alți tineri doritori să facă fapte bune. Mulțumim tuturor celor care au sprijinit fizic sau financiar aceste acțiuni până acum! Prin aceste gesturi dorim să încurajăm și alți prieteni să ni se alăture în viitoarele inițiative caritabile pe care dorim să le desfășurăm și în anul 2022. Succesul acestor acțiuni se vede și prin zâmbetul adus pe fețele oamenilor pe care îi vizităm, bucuria conversațiilor fiind, adeseori, mai apreciate decât darurile în sine.

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara