Home / BLOG / Ce înseamnă woke?

Ce înseamnă woke?

Ce înseamnă woke?

Ce înseamnă woke?

Traducerea cuvântului ar fi “trezit”, ceea ce este ironic, întrucât mișcarea woke este multe lucruri, dar “trezită” nicidecum!

Woke este ca și cum ai numi un trandafir “o buruiană putredă cu spini care sfâșie carnea” pentru a-i face pe oameni să nu mai ofere trandafiri din dragoste și pentru a-i trata pe cei care încă mai oferă trandafiri ca pe cineva care încearcă să îi rănească pe alții.

Woke este o răsturnare a tuturor normelor obligatorii din punct de vedere social îndreptate împotriva oamenilor albi heterosexuali din țările creștine, unde tot ceea ce este normal și natural este descris ca oprimare ce trebuie criticată fără încetare, combătută, inversată și abolită.

Woke este narcisismul politic, social, istoric și rasial, iar ei îl impun prin tratarea celor ce li se opun cu gaslighting (tehnică psihologică pentru a crea confuzie) și abuzuri narcisiste, ca și cum am fi vinovați de acuzație și am merita să fim abuzați pentru că suntem opresorii.

De ce există “woke” și ce e mai exact?

Este marxism la nivel cultural, o teorie a criticii culturale gândită la Școala de la Frankfurt din Germania de la Weimar 1918-1933, după ce bolșevicii l-au răsturnat pe Kaiser, ca o modalitate de a aboli normele culturale care leagă societatea, pentru a crea o societate internațională de indivizi egali, “eliberați” de “opresiunile” “construcțiilor sociale” precum familia, națiunea (familia extinsă, etnia, rasa), religia, istoria și moralitatea.

Germanilor nu le-a plăcut ca societatea lor să fie răsturnată de comuniștii plini de ură rasială și religioasă față de germani, așa că în 1933 au ales pe cineva care i-a dat afară, iar marxiștii din Școala de la Frankfurt au plecat în America, s-au stabilit la Universitatea Columbia și și-au continuat activitatea privind teoria critică.

Woke este ceea ce este teoria critică, care îndeamnă adepții să critice ordinea socială neîncetat, fără a oferi o soluție în schimb. Este fenomenul deconstructivist, iar scopul comuniștilor de când au câștigat cel de-al Doilea Război Mondial a fost să erodeze ceea ce ei considerau “structura de putere” din America: Creștinii albi. Este o critică necruțătoare, o răsturnare de narativă, o inversare a realității a tot și toate într-o țară care era formată în proporție de 90% din creștini albi iubitori de libertate la acea vreme.

Dacă crezi că există doar două sexe neschimbabile și că aceste diferențe sociale, comportamentale și biologice sunt normale și naturale și că este bine să iubești, să ai grijă, să îți aperi și să îți păstrezi familia, ești un “sexist” care respinge “egalitatea de gen”, care vrea să asuprească și să subjuge femeile, care perpetuează patriarhia cisgenă heteronormativă, care este un bigot homofob și transfob, etc.

Dacă crezi că există mai multe popoare diverse și că diferențele noastre sociale, comportamentale și biologice sunt normale și naturale și că a iubi, a avea grijă, a apăra și a păstra poporul tău (familia extinsă, națiunea, etnia, rasa) este un lucru bun, ești un “rasist” care respinge “egalitatea rasială”, care este un supremasist alb care îi urăște pe ceilalți, care vrea să îi oprime și să îi subjuge pe ceilalți, etc.

Oamenii obișnuiți și empatici care nu sunt conștienți de scopul răsturnării narativei și de gaslighting, fie cred în narativă și vor să ajute la “lupta împotriva opresiunii”, fie se autoflagelează pentru a dezminți calomnia și spun lucruri de genul: “Nu sunt rasist! Uită-te la prietenul meu de culoare! Nu-mi pasă ce fac oamenii în dormitoarele lor! Susțin imigrația LEGALĂ!” până când susțin pasiv abolirea familiei soț/soție în favoarea a doi bărbați homosexuali care cumpără un băiețel direct din pântecele mamei și abolirea națiunii (familia extinsă, etnia, rasa) prin faptul că sunt strămutați 100 de milioane de străini legali care se vor amesteca cu băștinașii.

Așa se ajunge ca o femeie albă, care este căsătorită cu un bărbat, care este mamă, care este gospodină, căreia îi place să-și organizeze cămara, să fie calomniată drept “animal de prăsilă” – o critică necruțătoare a comportamentului normal și natural al unei femei albe până când femeile albe nu mai vor, din punct de vedere cultural, să fie soții, mame sau gospodine.

Până când nu vă veți da seama ce fac acești sociopați narcisiști, calomniatori, răstălmăcitori de narațiuni, aprinzători de gaz, narcișiști și nu veți fi dispuși să vă apărați când sunteți atacați, va continua până când voi și tot ceea ce iubiți va fi abolit.

Cel ce face câte un pas în spate, la un moment dat ajunge cu spatele la zid și nu mai are unde să se retragă.

Providența îi favorizează pe cei îndrăzneți.

Fortuna audaces iuvat!

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara