Home / Actiuni / Comunitatea Identitară a participat la Marșul pentru Viața în Cluj-Napoca, București și Târgu-Mureș

Comunitatea Identitară a participat la Marșul pentru Viața în Cluj-Napoca, București și Târgu-Mureș

 

Anul acesta membrii asociației Comunitatea Identitară România au participat la marșul pentru viață din orașele București, Cluj-Napoca și Târgu-Mureș.

În București tinerii naționaliști au afișat la marș un banner cu mesajul “Viața, dreptul primordial“, marcând valoarea acestor cuvinte pentru neamul românesc cu o cruce ortodoxă la sfârșitul mesajului. Anul acesta, pe 30 martie, Marșul pentru Viață din București a pornit de la “Universitate” și a continuat până în “Parcul Izvor”, încheindu-se cu un concert tematic.

Pe parcursul întregului marș, membrii Comunității Identitare au afișat bannerul ce promova viața. Una dintre cele mai mari probleme actuale, nu doar la nivel național, ci și la nivel internațional, este rata natalității, care scade în permanență. Noi, tinerii naționaliști, conștientizăm acest lucru și milităm pentru promovarea vieții, a unei vieți ce are un caracter sfânt și pe care nimeni nu are dreptul să o curme, fie omul născut sau în stadiul de embrion. Astăzi, noi trăim timpuri negre, căci suntem martori la un adevărat genocid numit avort, în urma căruia milioane de copii nu mai ajung să vadă lumina zilei, copii care vor să trăiască, vor să fie iubiți și să iubească.

Comunitatea Identitară a avut reprezentanți prezenți și la marșurile pentru viață din Cluj-Napoca și Târgu-Mureș, purtând un banner cu mesajul “Avortați clasa politică coruptă, nu ființa nenăscută!” vizibil în piețele din Cluj-Napoca și un mesaj în limba engleză adresat lumii întregi, UNBORN LIVES MATTER” (Viețile nenăscute contează), afișat la Târgu-Mureș.

Tineretul de azi este îndoctrinat să trăiască în consumerism și într-o stare permanentă de plăcere, atrofiindu-și absolut orice dorință de a-și asuma o răspundere serioasă, cum ar fi cea de a avea grijă de propria familie, pentru că se spune că dacă o vei face, nu vei mai avea timp pentru altceva decât familia și nu vei mai putea primi plăcere de la viață, nu te vei mai putea distra în cluburi și în baruri.

Astăzi, tinerii sunt mințiți că dacă vor avea copii, le va fi ruinată cariera, iar mulți aleg să recurgă la avort pentru a-și salva cariera. Aceste idei sunt total eronate; dacă îi întrebați pe proprii părinți, vă vor spune că cea mai fericită parte a vieții lor este când ați apărut voi și surorile și frații voștri pe lume. Copilul este etapa supremă a unei relații dintre un bărbat și o femeie, care îi unește pe viață prin trup și suflet, unde aceștia au responsabilitate față de educația și creșterea unui nou om, a unui nou român care va continua existența nației noastre.

Ce poate fi mai frumos decât să vezi în fața ochilor tăi cum crește o ființă care este sânge din sângele tău și al persoanei tale iubite? Noi îndemnăm pe toți românii cuviincioși și credincioși, cu credință față de Dumnezeu, să se alăture manifestațiilor de tipul acesta iar în restul anului să sprijine concret oraganizațiile pro-viață active în România. Evenimentele pentru viață cultivă valori sănătoase pentru poporul nostru și pentru întreaga omenire. Pentru ca Viața să câștige, pentru ca Binele să triumfe, pune-ți brațul împotriva otrăvirii culturale săvârșite de “progresismul” care urmărește perpetuarea genocidului numit avort.

Citește și: 

PREZENȚI LA MARȘUL PENTRU VIAȚĂ

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara