Home / BLOG / Creația alogenilor- distrugerea armoniei dintre frați

Creația alogenilor- distrugerea armoniei dintre frați

Creația alogenilor- distrugerea armoniei dintre frați

Etica a ajuns muribundă într-o lume în care ipocrizia a ajuns la un apogeu greu de acceptat. Există o criză morală în care cei “intoleranți” și “nesupuși” sunt vânați deoarece sunt normali și nu vor să accepte lipsa de empatie.

Lipsa de libertate a exprimării este resimțită doar de cei care sunt sănătoși mintal și sufletește însă, pentru cei luați de valul mass mediei parșive, nu este nimic greșit atunci când conaționalii lor sunt suprimați sau cenzurați, ba chiar luptă și ei pentru asta pe modelul “libertate pentru noi dar nu pentru voi”. Ei simt că merită această libertate deoarece sunt supuși unor trenduri, unui mod de gândire al “omului nou”, un mod de gândire făurit de alogeni.

In orice caz, cazul cel mai penibil de luptă împotriva propriilor conaționali este cazul luptei antifa împotriva oricărui lucru care nu corespunde cu deșeul de caracteristici pe care ei consideră că omul trebuie să le aibă. Ironic este că o grupare ca antifa spune că este contra sistemului, în realitate sustine fiecare narativă a stabilimentului, de la “lupta antirasistă” la mania lgbt (care este adoptată de marile corporații pe care antifa pretinde că le combate) și până la a urma orbește orice dogmă impusă de guverne cu ajutorul mass mediei (vezi cazul vaccinului). În mod ironic antifa susțin că sunt rebeli care luptă împotriva sistemului, dar au ajuns să fie idioții utili folosiți de sistem pentru a-și impune agenda globalistă.

Nu uitați că sunt multe obstacole în lupta pentru păstrarea libertății : cenzura inutilă, certificatul verde, legi antiromânești și lista poate continua DAR să nu ne pierdem nădejdea în Dumnezeu și flacăra naționalismului. Prin ele ne putem ridica, ascede și înfrânge orice tiran care ne batjocorește. Flacăra se ridică iar sfârșitul tiranilor este tot mai aproape.

George Emanuel

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara