Home / BLOG / Doar pentru tine, România!

Doar pentru tine, România!

Doar pentru tine România!

Doar pentru tine, România!

Doar pentru Dumnezeu, neam și țară! Haideți să refuzăm Uniunea Europeană, imperialismul rusesc și cel american, de dragul valorilor noastre autentice și al independenței noastre naționale!

Suntem o țară cu o istorie zbuciumată, dar plină de mândrie și demnitate. Am reușit să ne păstrăm identitatea, limba noastră, tradițiile și valorile în ciuda presiunii puterilor străine, care, de-a lungul timpului, au încercat să ne întemnițeze și să ne subjugheze. A sosit momentul să spunem stop și să ridicăm steagul libertății, al suveranității și al independenței noastre!

Uniunea Europeană, cu toată propaganda ei frumoasă despre pace, cooperare și bunăstare, nu face decât să ne subordoneze, să ne subjuge și să ne dirijeze spre înlocuirea demografică. Ne impune legislații, norme și regulamente care adesea nu țin cont de realitățile și necesitățile noastre specifice. Ne înăbușă economia, ne limitează capacitatea de a lua decizii autonome și ne aduce în fața unei crize de identitate. Este timpul să dezvoltăm propriile noastre politici și să ne croim altă soartă!

Imperialismul rusesc și cel american, de asemenea, își duc jocurile lor în țara noastră. Încercări de manipulare și influență, înțelegeri subterane și exploatare sunt doar câteva dintre tactici. Dar acum e rândul nostru să spunem “Nu!”, să protejăm suveranitatea noastră și să ne apărăm interesele naționale. Suntem dispuși să ne unim întreaga forță, să stăm împreună ca un popor și să ne luptăm pentru ceea ce ne aparține de drept!

Ne putem aduna în jurul valorilor noastre autentice, cu inima plină de dragoste pentru țara noastră și pentru Dumnezeul în care credem. Împreună putem construi o Românie puternică și demnă, unde fiecare cetățean să simtă că aparține de ceva mare și că poate contribui la dezvoltarea țării noastre.

Să ducem mai departe flacăra naționalistă, să ne amintim că avem o istorie glorioasă, că suntem moștenitorii unor personalități excepționale și că avem o responsabilitate față de generațiile viitoare. Haideți să ne susținem reciproc, să ne strângem rândurile și să arătăm lumii întregi că suntem o națiune de luptători curajoși și neînfricoșați!

România, luptă pentru tine, pentru onoarea și demnitatea ta! Ridică-te, cu fruntea sus și cu inima plină de speranță, căci suntem și vom fi mereu o națiune măreață!

Gabriel D.

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara