Home / BLOG / Nu permitem încă o dictatură sanitară!

Nu permitem încă o dictatură sanitară!

Nu permitem încă o dictatură sanitară!

Manifestăm cu putere împotriva oricărei încercări de impunere a vaccinării obligatorii. Deși în perioada 2020-2023 vaccinarea nu a fost legal obligatorie (chiar dacă autoritățile și patronii au dezinformat), am fost constrânși să ne izolăm în case, să evităm magazinele și să fim separați de cei dragi sub amenințarea unor amenzi grele.

În ciuda lipsei de obligativitate, autoritățile au recurs la tactici subtile prin HG-uri și OUG-uri pentru a ne forța mâna. Astăzi, aceleași persoane răspunzătoare pentru această abordare sunt cauza durerii comise când ne-am văzut părinții și bunicii plecând într-un mod nedemn, aruncați în saci negri de gunoi. Au adus armata pe străzi și au transformat supermarket-urile într-un peisaj nesigur, plasând garduri și separatoare de plasă, țarcuri care ne-au redus la rangul de animale.

Cu hotărâre, ne adunăm în ziua de Joi, 17 August, la ora 11.00, în fața Ministerului Sănătății, pentru a stopa această “Strategie (dictatorială) de vaccinare (obligatorie)” pentru perioada 2023-2030. Cu un glas comun declarăm că nu acceptăm nicio formă de strategie de vaccinare impusă asupra noastră. Nu suntem interesați să dezbatem asupra unui subiect cu care suntem în dezacord profund. Cerem cu fermitate să se pună capăt HG-ului ce susține Vaccinarea Obligatorie. Este momentul să ne facem auziți și să apărăm drepturile noastre!

Fiecare dintre noi, indiferent de trecutul sau de convingerile personale, se află acum în fața unei decizii cruciale care vizează supraviețuirea ca națiune. Într-un moment în care libertățile noastre fundamentale sunt puse sub semnul întrebării și viitorul nostru este în joc, este esențial să ne unim și să acționăm.

Nu este vorba doar despre vaccinare sau măsuri restrictive, ci despre atac total asupra neamului românesc peste identitatea și continuitatea noastră ca popor. În trecut, am demonstrat că suntem un neam puternic, capabil să depășească orice obstacol. Acum suntem chemați să arătăm că suntem la fel de hotărâți să protejăm valorile noastre, să asigurăm un viitor pentru copiii noștri și să păstrăm ceea ce înseamnă a fi român.

Nu contează cât de mare sau mică este contribuția ta. Fie că ești tânăr sau în vârstă, profesionist sau student, fiecare voce contează. Acum este momentul să ne unim și să ne ridicăm cu toții pentru dreptul de suveranitate asupra trupurilor noastre. Este totodată o luptă pentru supraviețuirea noastră ca națiune, iar acum depinde de fiecare dintre noi să facem diferența și să nu lăsăm să se ridice încă o dictatură sanitară.

În urma acestui apel, te invităm să te alături miilor de români hotărâți să facă ceea ce este necesar pentru a proteja ceea ce este al nostru. Fiecare gest de solidaritate, fiecare acțiune concretă, fiecare voce ridicată contează. Haideți să fim un exemplu de rezistență și unitate, pentru că viitorul neamului nostru este în mâinile noastre. Este momentul să acționăm, să ne afirmăm și să luptăm pentru supraviețuirea noastră ca neam românesc!

Gabriel D.

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara