Home / PODCAST / Pentru Camarazi capitolul 3 – Badea Cârțan

Pentru Camarazi capitolul 3 – Badea Cârțan

Gheorghe Cârțan, cunoscut ca Badea Cârțan, un erou român din Țara Făgărașului. A transportat de unul singur peste 200.000 de cărți românești, peste munți, trecând ilegal din Regatul României în Ardeal, aflat atunci sub ocupație austro-ungară. A contribuit masiv la păstrarea și dezvoltarea identității naționale și a culturii românești. Astăzi, la 111 ani de la moartea sa, exemplul acestuia e urmat de tinerii naționaliști ce duc carte românească pentru școlile din Basarabia. Badea Cârțan PREZENT!

A ne susține activitatea înseamnă a susține valorile care au făurit națiunea română, totodată reprezintă o declarație de război împotriva celor ce urmăresc să rescrie istoria și să ne șteargă identitatea. Militantismul și acțiunile filantropice ce le desfășurăm presupun și costuri materiale.

Dacă te regăsești în lupta noastră, ne poți sprijini cu o donație! Orice ajutor contează, chiar unul mic! Transfer LEI: RO84RNCB0837166157700001 Transfer EURO: RO57RNCB0837166157700002 Codul SWIFT: RNCBROBUXXX

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara