Home / BLOG / Pentru Camarazi – Capitolul 5 – Relația tânărului militant naționalist cu familia

Pentru Camarazi – Capitolul 5 – Relația tânărului militant naționalist cu familia

Pentru Camarazi - Capitolul 5 - Relația tânărului militant naționalist cu familia

Pentru Camarazi – Capitolul 5 – Relația tânărului militant naționalist cu familia

Fobia de naționalism cultivată de presa mercenară zdruncină relația dintre tinerii naționaliști și părinții lor. Dragostea de neam ajunge să fie asociată cu tot ceea ce este mai rău, cu terorismul, cu extremismul, cu ura și disprețul.

Când vrem să luptăm pentru ceva sfânt, părinții noștri intră într-un reflex pavlovian care îi copleșesc să ne taie aripile. Neînțelegerea lor și a lumii din jur, frica și instinctul gregar sunt produse ale programării făcute de media și industria de divertisment, care au inoculat impulsul irational de a respinge naționalismul.

Aceste teme sunt abordate în Pentru Camarazi. Vă invităm să puneți întrebări pe acest subiect sau altele, la care vom răspunde în următorul episod.

***

A ne susține activitatea înseamnă a susține cauza românească și este totodată o declarație de război împotriva celor ce urmăresc să rescrie istoria și să ne șteargă identitatea. Militantismul și acțiunile filantropice pe care le desfășurăm presupun și costuri materiale. Dacă te regăsești în lupta noastră, ne poți sprijini cu o donație! Orice ajutor contează, chiar și unul mic!

Transfer LEI: RO84RNCB0837166157700001

Transfer EURO: RO57RNCB0837166

Haide alături de noi!

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara