Home / Actiuni / Pentru libertate de exprimare! Împotriva tiraniei corectitudinii politice!

Pentru libertate de exprimare! Împotriva tiraniei corectitudinii politice!

O delegație a Comunității Identitare din Cluj-Napoca s-a deplasat la Sântana (județul Arad), unde împreună cu militanții Cetății Neamului au afișat un banner de protest împotriva așa zisei legi de combatere a antițigănismului, votată de politicienii corupți din Parlament și promulgată anul acesta de președintele Klaus Iohannis.

Scopul legii, asemeni altor legi de inspirație totalitară și antiromânești, este în mod oficial combaterea urii împotriva țiganilor. Practic legea este un atentat la libertatea de exprimare și are ca scop pedepsirea, chiar și cu închisoarea, a celor ce critică minoritatea țigănească sau pe unii membri ai acesteia. Orice țigan căruia nu îi place opinia exprimată de un român, orice ONG-ist neomarxist ce vede rasism peste tot, orice politician corupt, va putea face plângere penală oricui are de spus ceva incorect politic, sau interpretabil în sens negativ, despre țigani.

Cuprinsul legii poate fi văzut aici. La o simplă analiză a ei, putem să ne întrebăm: poate fi cineva arestat și târât prin tribunale dacă critică un bulibașă ce s-a autoproclamat rege sau împărat? Poate fi cineva judecat dacă susține că în România există o problemă cu infracționalitatea țigănească? Poate fi băgat cineva la pușcărie dacă exprimă o părere negativă la adresa țiganilor ce își căsătoresc copii la 10 ani? Este posibil ca un român să se aleagă cu dosar penal dacă vorbește împotriva rețelelor de cerșetorie a interlopilor țigani? Considerăm toate acestea niște posibilități reale în anii ce urmează. Această lege stalinistă deschide poarta spre noi abuzuri contra naționaliștilor și a oricărui om liber ce se manifestă în afara sferei înguste a dictaturii corectitudinii politice.

Naționaliștii au afișat următorul mesaj: „De România și de români nu le pasă deloc, pentru ei țiganii sunt pe primul loc?!”, o întrebare ironică adresată tuturor despre politicienii corupți, din toate partidele, ce au votat această lege anticonstituțională și antinațională. Indiferent de tirania neobolșevică a sistemului, vom lupta mereu pentru libertate!

 

Distribuie

Check Also

Muncă voluntară la Parohia Ferentari

Mai multe săptămâni la rând, în zilele de sâmbătă din luna iunie, militanți ai Asociației …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara