Home / BLOG / Pentru toți cei ce simt indignarea adâncă a neamului românesc în fața politicienilor corupți și iresponsabili

Pentru toți cei ce simt indignarea adâncă a neamului românesc în fața politicienilor corupți și iresponsabili

Pentru toți cei ce simt indignarea adâncă a neamului românesc în fața politicienilor corupți și iresponsabili

Suntem martorii acțiunilor politicienilor, care în loc să protejeze și să susțină valorile românești, se învârt într-un vârtej de corupție și interese personale, iar atunci când nu slujesc buzunarul propriu, slujesc interesele unor alogeni. Ei au dat uitării aspirațiile noastre ca națiune, acționând fără consimțământul și voința noastră, sufocând România cu legi scrise fără respect față de noi, totul sub umbrela pretențioasă a democrației reprezentative.

Este timpul să ne ridicăm vocile și să le cerem socoteală pentru acțiunile lor distructive. Ei au uitat că sunt aleși pentru a servi neamul românesc, nu pentru a-și îmbogăți propriile buzunare. Au uitat că trebuie să fie gardienii valorilor noastre, nu pionii interlopilor, alogenilor și ai corupților.

Neamul românesc este unit în diversitatea sa, iar identitatea noastră nu poate fi subjugată de dorințele egoiste ale unor pigmei. Când politicienii uită că ei sunt slujitorii poporului, noi suntem datori să le reamintim acest lucru cu fiecare protest, cu fiecare mesaj și cu fiecare acțiune pe care o întreprindem.

Suntem oameni ai valorii, ai onoarei și ai demnității. Nu putem permite ca visele noastre, speranțele noastre și viitorul nostru să fie sacrificate pe altarul corupției și incompetenței politice. Avem dreptul și datoria să ne apărăm identitatea, să cerem transparență și răspundere și să ne unim forțele pentru a schimba cursul lucrurilor.

Nu suntem doar martori ci și actori în povestea aceasta. Împreună putem construi un viitor în care politicienii noștri să fie aleși cu încredere, să acționeze cu integritate și să fie conduși de interesul nostru comun. Să punem capăt tiraniei politicienilor corupți și să ne redobândim puterea de a decide direcția pe care o ia draga Românie a noastră.

Să ne amintim mereu că NOI suntem România și suntem mai puternici împreună. Să ridicăm steagul nostru în numele adevărului, dreptății și pentru un viitor mai bun!

Ion B.

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara