Home / BLOG / Societatea industrială a creat condiții îngrozitoare la care nici măcar nu ne gândim

Societatea industrială a creat condiții îngrozitoare la care nici măcar nu ne gândim

Societatea industrială a creat condiții îngrozitoare la care nici măcar nu ne gândim

Societatea industrială a creat condiții îngrozitoare la care nici măcar nu ne gândim. Pentru că viețile noastre sunt în mare parte lipsite de violență directă, credem că este mai bine.

Știți deja ce rahaturi dezgustătoare se fac cu mâncarea noastră. Hormonii, bolile și antibioticele din cărnurile noastre, pesticidele de pe produsele noastre. Chimicale și gunoaie în tot ceea ce mâncăm și bem. Și nu, simpla cumpărare de produse organice nu este o scăpare din acest sistem.

Vrei să știi ce se află în apa ta? venlafaxină, bupropion, citalopram, moclobemid, mianserină și sertralină. Știți ce sunt? Antidepresive. Toate acele miliarde de pastile pe care le dau în fiecare an pentru ca oamenii să se descurce cu viețile lor mizerabile sunt aruncate în sistemele de apă. Și nu doar în apa din oraș. Se găsește în apele subterane și în râuri. Nu poți nici măcar să-ți sapi propriul puț fără ca acesta să fie contaminat cu urme de medicamente psihotrope.

Pe lângă acestea se adaugă antibioticele și medicamentele hormonale. Otrava anticoncepțională pe care o împing pe fiecare fată care are coșuri sau dureri de cap este pusă pe ea. Doar pentru ca toate să o excrementeze în apă pentru ca noi toți să o bem. Nu doar noi, ci întreaga ecologie, de la pești la păsări acvatice și până la animale, toți sunt hrăniți cu o doză constantă de preparate farmaceutice bizare.

Ar trebui neapărat să cultivați și să vânați cât de mult puteți. Dar adevărul întunecat este că, indiferent cât de departe mergi, sistemul industrial te afectează.

Aceasta este industria. Acesta este capitalismul.

Ecrane, pastile, muncă fără minte, pornografie, mâncare otrăvită și apă contaminată.

Există aproximativ 20.000 de bivoli sălbatici. Există 1,5 miliarde de vaci domesticite. Majoritatea covârșitoare a locuitorilor Pământului sunt omul și servitorii omului, modificați genetic. Noi suntem arhitecții unei naturi perverse concepute pentru a ne servi pe noi înșine. Pentru a ne face viața mai ușoară și mai confortabilă. Două lucruri la care specia noastră nu va renunța niciodată de bunăvoie, oricât de mult le-ai arăta concluzia dezastruoasă.

Fiți ecopiliți ???

Gabriel D.

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara