Home / BLOG / Susține-ți Naționaliștii Locali!

Susține-ți Naționaliștii Locali!

Susține-ți Naționaliștii Locali!

Susține-ți Naționaliștii Locali!

Susține-ți naționaliștii locali! Fiți o comunitate Identitară română unită!!

Naționalismul nu este doar un cuvânt, este o atitudine, o stare de spirit, o datorie. Naționalismul înseamnă să-ți iubești țara și neamul, să o respecți, să o aperi, să o slujești. Să trăiești pentru ea cât mai bine. Să mori pentru ea când ți-o cere. Naționalismul înseamnă să fii mândru de identitatea ta, de istoria ta, de cultura ta, de limba ta. Naționalismul înseamnă să fii solidar cu compatrioții tăi, să îi sprijini, să îi ajuți, să îi unești.

Naționaliștii sunt cei care au făcut posibilă apariția, existența și dăinuirea României, cei care au luptat pentru independență, unitate și pentru libertatea ta. Naționaliștii sunt cei care au contribuit la dezvoltarea României, la progresul ei, la modernizarea ei și la afirmarea ei. Naționaliștii sunt ce-i care au păstrat vie flacăra românismului, care au promovat valorile românești, care au reprezentat România cu cinste, cu onoare și cu demnitate.

Viitorul României stă în vitalitatea celor ce-și doresc să fie. Cei care își asumă răspunderea de a o proteja, de a o îmbunătăți, de a o reprezenta și de a jertfi pentru ea. Cei care își folosesc talentele, cunoștințele, abilitățile pentru a o servi, pentru a o promova, pentru a o onora.

Susține-ți naționaliștii locali, cei care fac diferența în comunitate, cei care se implică, cei care inițiază, cei care rezolvă. Cei care aduc beneficii, cei care creează oportunități, cei care inspiră încredere. Cei care te reprezintă, cei care te ascultă, cei care te susțin.

Vorbim despre naționalismul românesc, despre liantul care ne leagă, despre veriga din lanțul infinit al neamului, implicit despre idealul care ne ghidează și despre visul care ne motivează. Vorbim despre naționalismul românesc, despre dragostea pentru România, despre respectul pentru România, despre devotamentul pentru România. Dăruind României îți dăruiești ție.=

Susține și tu naționalismul românesc cu tărie pentru că în el doar se află împlinirea națiunii și a neamului întreg. Naționalismul românesc este garanția continuității, a identității, a suveranității. Naționalismul românesc este sursa de speranță, de încredere și de mândrie. Naționalismul românesc este forța care ne unește, ne mobilizează, ne determină să fim.

Viitorul aparține naționaliștilor. Fii naționalist!

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara