Home / Actiuni / Un ideal, Un destin: Italia şi România Suverane!

Un ideal, Un destin: Italia şi România Suverane!

Un ideal, Un destin: Italia şi România Suverane!

Pe data de 29 octombrie 2021, coordonatorul secţiunii Diaspora a Comunităţii Identitare România, Gabriel Dănilă, împreună cu un alt camarad român al Comunităţii din diaspora dar care e și membru militant CasaPound Italia, în oraşul italian Mantova, alături de un camarad italian din – Mantova, s-au întâlnit cu câțiva camarazi italieni din CasaPound Italia în orașul Piacenza pentru a celebra împreună o zi istorică a naționalismului italian. Această dată este istorică în viziunea naționalismului italian, o cheie fundamentală ce a dat o dovadă puternică asupra lumii moderne.

De ce ne-am întâlnit pentru a celebra tocmai această zi? Deoarece sperăm ca, pe viitor, să celebrăm un  “Marș Identitar” al popoarelor europene suverane, căci acesta este obiectivul nostru: un continent european cu popoare suverane. Suntem contra Uniunii Europene pentru că ea este masca noii URSS. Făcând parte în continuare din această uniune totalitară a sclaviei, vom sfârşi prin anihilare completă la orice capitol, ceea ce înseamnă nu doar distrugerea culturii noastre, dar și a sângelui nostru de nativi europeni.

Mereu vom fi și vom rămâne contra acestui fatalism al “caracatiţei” sistemelor opresive ce ne distruge culturile și care ne divizează tot mai mult. Doar uniți vom câștiga! Prezentul nostru este întunecat de viitorul sumbru ce ne așteaptă, dar numai unitatea noastră de nativi europeni ne va duce la victorie deoarece ne asumăm atitudinea de a fi o expresie a “soldatul ideologic” mereu pregătit a oferi “lumina” în acest viitor întunecat şi sumbru. Mai bine o moarte onorabilă, în picioare, decât în genunchi în fața dușmanului, lăsând generațiile viitoare în sclavie și întuneric!…

Iar voi, cei ce citiți acum, fiți un exemplu, luați atitudine pentru neamul vostru și deveniți fii al aceluiași destin, pentru că avem aceeași luptă de dus cu toții! Nu mai trebuie să fim divizați, iar cei ce ne încalcă azi drepturile, mâine se vor întoarce la noi ca “viermii” cerând mila noastră!

Sperăm și credem în colaborarea noastră, colaborarea dintre Comunitatea Identitară România și CasaPound Italia ca, împreună, să dăm naștere unor rădăcini adânci ca şi codrii de stejar!

VIITORUL NE APARȚINE!

Pentru Italia și România Mare în vechile hotare, pentru Europa noastră ce nu e “uniunea” lor, pentru popoare suverane, cu stimă și respect, al vostru camarad, Gabriel Dănilă.

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara