Home / BLOG / 8 mituri despre imigrație și de ce e bine să fii împotriva acestui fenomen

8 mituri despre imigrație și de ce e bine să fii împotriva acestui fenomen

Trăim într-o lume ce se îndreaptă spre haos în ritm accelerat, într-o epocă întunecată dominată de spiritul corupt și cosmopolitan al globalismului. Una din cele mai mari chestiuni cu care se confruntă multe state europene, inclusiv România, e aceea a imigrației masive din lumea a III-a, în general din state din Asia și Africa. Zeci de milioane de migranți se află deja pe continent, iar alte câteva sute de mii forțează granițele în fiecare an. Aceștia sunt diferiți față de români și față de europeni în feluri în care nici nu ne putem imagina: de la diferențele biologice până la mentalitățile străine de civilizația noastră, de la religie și spiritualitate până la obiceiuri ce țin de bun simț și interacțiune socială, de la sisteme diferite de valori și până la felul în cum se comportă cu alții.

Nu vom ține cont de regulile prostești și restrictive ale corectitudinii politice în acest articol. Ne adresam celor ce sunt cu adevărat deschiși la minte și văd dincolo de minciunile mass-mediei și ale politicienilor, celor ce au spirit critic și nu cred că tot ce se învață la școală e bine, celor ce se respectă și țin la familie, neam, patrie și tradiții. Sistemul actual e în favoarea imigrației masive, a transformat deja totul într-o invazie subtilă, dar bine planificată. Pentru a ucide orice opoziție, o elită coruptă a dezlănțuit o mașină de propagandă cu scopul de a înșela și păcăli masele să nu se opună imigrației, prezentând fenomenul într-o lumină pozitivă și programând popoare întregi să fie complice la propria lor distrugere. Nu avem de a face aici cu o minciună absolută. Sistemul nu neagă anumite dezavantaje ale imigrației, nici nu se ferește să ne prezinte anumite beneficii. Dar asta face minciuna și mai periculoasă! Cea mai bună manipulare pornește de la un gram de adevăr!

Timp de zeci de ani cei ce au vorbit contra imigrației au fost demonizați, au fost acuzați de rasism, ură, discriminare sau extremism. Când nici asta nu a mai funcționat, s-au dat legi restrictive de inspirație totalitară ce amenințau pe cine vorbește liber cu amenzi sau chiar închisoare. Dar adevărul nu poate fi ținut în lanțuri! Adevărul nu este corect politic! Acestea find spuse, vom prezenta câteva mituri despre acest fenomen și minciunile ce se ascund în spatele lor.

”Centru pentru ajutoare sociale în Franța”

1. Imigrația duce la dezvoltare și prosperitate economică. De unde mai bine să începem decât cu chestiunea banilor? Societatea materialistă în care trăim ține cont doar de comfort. Cu toții am auzit argumente penibile cum că e bine să vină imigranți, căci vin doctori, ingineri sau alți specialiști. Marea majoritate a celor ce intră în Europa nu au nici studii medii, foarte puțini sunt cu studii superioare și buni într-un domeniu. Dimpotrivă, foarte mulți imigranți comit infracțiuni, de la furturi la atacuri teroriste, de la violuri și pedofilie la rețele de crimă organizată. O altă categorie, foarte însemnată, trăiește din ajutor social. Mitul migranților harnici și muncitori, care chiar dacă nu sunt specialiști cu studii universitare, dau tot ce au mai bun în ei în domeniile unde lucrează, e fals. Or fi unii așa, dar majoritatea nu sunt! De asemenea, statele occidentale aruncă anual sume colosale pentru ajutoare sociale și alte cheltuieli cu aceștia. În România avem o mulțime de români săraci, o mare parte copii și bătrâni, pentru care statul nu face absolut nimic! Cum să ne permitem noi să aruncăm bani pentru arabi, africani, asiatici, indieni, pakistanezi, etc?

În țara noastră numărul imigranților non-europeni e mic, dar în continuă creștere, într-o creștere alarmantă am putea spune. Mulți sunt aduși aici la muncă și plătiți cu salariu minim pe economie, o sumă care pentru români e bătaie de joc. Pe lângă angajații autohtoni însă, vietnamezii, chinezii, indienii sau nepalezii primesc cazare și mâncare de la angajatori. Dar multor afaceriști corupți și lacomi le convine această situație. Nu trebuie să fie nimeni un geniu în economie să-și dea seama că dacă zeci sau sute de mii de oameni acceptă să lucreze pe salarii mici, acestea nu vor crește niciodată, iar românilor care doresc să se angajeze în locuri de muncă similare le rămân două alternative: să accepte să trăiasca sub limita decenței sau să emigreze în vest pentru salarii mai bune. Deja peste 5 milioane de români au ales a doua opțiune. Imigrația va menține doar sărăcia și orice locuri noi de muncă vor fi făcute pentru alții, noi fiind încurajați de stat să plecăm din țară, urmând să fim înlocuiți cu alții.

Poate unii cred că odată ce imigranții non-europeni vor deveni suficient de mulți să ducă la un spor demografic pozitiv, la o creștere a populației, se va dezvolta economia și nivelul de trai. De ar fi așa, Africa și India ar fi printre cele mai bogate zone ale planetei. Nu sunt! De ce să credem că cei de acolo vor face România sau alte țări europene mai bogate? Dar pentru o singură clipă să ne imaginăm că această poveste frumoasă cu imigrația care unge roțile economiei ar fi adevărată și prin reducere la absurd, am trăi de 2 ori mai bine decât în Elveția dacă ne-am deschide granițele în fața valului de așa ziși refugiați și migranți economici. Vom trăi așa într-o țara unde ei vor fi majoritari și tu minoritar și pe cale de dispariție, în cele din urmă asimilat într-o masă ostilă neamului și tradiției tale. Tocmai de asta, orice progres real și de durată a calității vieții și a economiei se va putea face doar prin munca, efortul și sacrificiul nostru. Nimeni nu ne e dator cu nimic! Devenim puternici doar prin propriile forțe și slabi când depindem de alții. Iar istoria nu îi cruță pe cei slabi! Să justificăm prezența imigranților aici prin pofte materiale temporare e sinucidere și prostie.

2. Cine nu e de acord cu colonizarea țării sale e rasist! Îi spunem colonizare pentru că asta e exodul a milioane de oameni în țările europene, e deja un fenomen planificat, întreținut cu miliarde de euro, o adevărată invazie. Iar politicienii corupți, jurnaliștii mercenari, ONG-urile neomarxiste și mulți imigranți încurajați să fie anti-europeni vor pune eticheta de “rasiști”, “xenofobi” sau “extremiști” pe toți cei ce nu sunt de acord să devină minoritari în propria țară și sclavi ai multiculturalismului. Exact la fel puneau și comuniștii eticheta de “dușmani ai poporului” pe cei ce nu se supuneau tiraniei lor.

Mulți oameni de bună credință ce se opun migrației non-europene se apără de aceste atacuri într-un mod ce poate fi numit în cel mai bun caz ineficient. De câte ori am auzit următoarele afirmații: “Nu sunt rasist, am prieteni africani, musulmani, indieni, etc”, ”Nu am nimic contra imigrației, sunt doar împotriva imigrației ilegale”, “Mă deranjează doar imigranții ce nu vor să se integreze, dacă se integrează în societate totul va fi bine”… Ele aparțin conservatorilor, aflați mereu în defensivă, mereu speriați să nu îi considere masele rasiști (eretici ai societății corect politice), care s-au moderat atât de tare pentru a face pe placul criticilor lor încât și-au pierdut demnitatea și respectul de sine. Ca naționaliști nu avem nimic de justificat, nu avem pentru ce să ne cerem scuze. Rasism? Rasismul adevărat în lumea noastră e contra europenilor. Discriminare? Imigranții de pe alte continente sunt privilegiați, iar europenii care muncesc să-i întrețină sunt spălați pe creier să adopte un cult al vinovăției. Intoleranță? Cei ce pretind toleranță sunt cei ce manifestă o ură orbească contra popoarelor europene, în mod ironic fiind cei mai intoleranți oameni. Extremism? Cine acuză de extremism sunt cei ce luptă pentru colonizarea României și Europei cu negri și arabi, cei ce susțin dispariția noastră de pe fața pământului, că știu unde va duce ignoranța lor sau nu e irelevant. A demonstra unor ipocriți că n-au dreptate e o pierdere de timp! Nu le datorăm nimic! Orice ai face să le demonstrezi că nu ești un om rău nu va conta pentru ei, decât dacă devii o parte a problemei, unul de al lor.

Termenul de “rasist” e folosit foarte liber și doar cu scopul de a blama pe alții, așa zișii anti-rasiști sunt oameni plini de ură și frustrare, cu o viziune impotentă asupra realității. Fiind creștini și crezând în Dumnezeu nu putem să îi urâm pe alții pentru felul în care s-au născut, aspect ce nu ține deloc de ei. Chiar și cine urăște cu adevărat imigranții, nu are sentimente negative pentru faptul că aceștia sunt de alte rase. Faptele multora din ei, infracțiunile, lipsa totală de civilizație, terorismul și ura acestora față de noi naște doar mai multă ură. Dar oare e nejustificată? Orice ar fi, aceasta e doar un simptom, iar boala e imigrația. Odată ce invazia Europei va fi stopată și oameni diferiți nu vor mai trăi împreună în acest iad multicultural, atunci vor dispărea și efectele negative.

Dacă suntem creștini, nu înseamnă că suntem orbiți de o toleranță prostească! Dacă familia ta are o casă, iar vecinul începe să rupă gardul între curțile voastre, ce faci? Dar dacă începe să își pună cortul în curtea ta, să arunce gunoi, să facă focul? Dacă îți sparge casa, fură lucruri, se instalează acolo cu toate rudele lui și vă înghesuie pe voi într-o singură cameră? Vei tolera asta sau vei lupta pentru familia ta? Națiunea e o familie mai mare, iar teritoriul țării noastre e casa noastră, o moștenire sacră lăsată de străbuni. Să nu ne apărăm când suntem amemințați e împotriva naturii noastre, a tolera orice mizerie nu ne face buni creștini! Hristos a spus să ne iubim aproapele, dar când neamul nostru e amenințat cu dispariția, când alții folosesc violența împotriva familiilor noastre, a copiilor noștri, cum să tolerăm asta? Dimpotrivă, a ne apăra țara și neamul nu înseamnă să îi urâm pe alții, dar a sta indiferenți sau chiar a ține partea invadatorilor, asta înseamnă că nu ne iubim aproapele, că refuzăm să luptăm pentru familia noastră, pentru poporul nostru. Dacă înaintașii făceau la fel, astăzi nu mai existam pe fața pământului!

”Atacul de noapte a lui Vlad Țepeș asupra taberei turcești”

3. Oamenii au migrat mereu în trecut, ce se întâmplă acum nu e cu nimic diferit. O altă falsitate periculoasă, combinată cu adevărul. Da, în istorie au fost multe deplasări de populație. Cele mai multe nu au fost însă pașnice, ci au adus violență multă, războaie, dispariția a întregi popoare și civilizații. Invaziile mongole din evul mediu, în Europa și Asia au dus la masacrarea a milioane de oameni. Căderea Imperiului Roman în apus, sub val după val de invadatori, a dus la prăbușirea civilizației. Colonizarea europeană a Americii de Sud și de Nord a rezultat în transformarea amerindienilor într-o minoritate pe cele două continente. Ce era diferit atunci e faptul că peste tot oamenii și-au apărat pământul și semenii în fața pericolului, de la cel mai avansat imperiu, până la ultimele triburi de sălbatici. Astăzi, noi, europenii, am fost îndoctrinați să privim această invazie cu bucurie. Înaintașii îi așteptau pe turci și tătari cu sabia în mână, cu credință în Dumnezeu, conștienți de primejdie și gata să-și facă datoria. În secolul 21 ignoranții îi așteaptă pe imigranți cu brațele deschise și bannere cu “refugees welcome”. Ce nu ne spun susținătorii imigrației e că în istorie întotdeauna oamenii și-au apărat națiunea și pământul.

Știm că nu avem astăzi de-a face cu o armată invadatoare, ci doar cu grupuri de oameni ce forțează granițele. Dar într-un fel, asta doar înrăutățește situația. Nu mai știm să recunoaștem pericolul. Iar atitudinea lor e la fel de ostilă. “Dar nu sunt toți la fel” vor spune unii. Nu, dar trebuie să rupem lanțurile corectitudinii politice și să generalizăm. A generaliza nu e ceva rău dacă ne ajută să ne apropiem de adevăr. Să-i luăm ca exemplu pe musulmani, mereu vor fi ostili față de cei ce nu sunt ca ei. Există excepții, dar asta nu mai contează, nici cei diferiți, oricât de buni ar fi, nu pot fi primiți pe pământul nostru. Copiii și nepoții lor vor fi mai mulți ca ai noștri și mai radicali. Doar faptul că au un spor demografic pozitiv, în timp ce europenii au fost corupți de decenii de propagandă anti-familie, e un adevăr ce nu poate fi ignorat decât de cei mai înapoiați oameni.

”Nu permite nimănui să-și bată joc de bunătatea ta!”

4. Avem datoria morală să-i ajutăm pe alții, de oriunde ar fi ei. Aceasta e o afirmație ce poate fi ușor folosită să ne manipuleze emoțional. Europenii, mai ales sub influența pozitivă a creștinismului, au avut mereu dorința nobilă să-i ajute pe alții, să le aducă civlizație și prosperitate. Iar în spiritul de caritate nu poate fi nimic rău. Ce e cu adevărat oribil e ca acest spirit să fie corupt spre a păcăli masele să se autodistrugă. Dacă statele europene și fiecare din noi credem orbește că prin a primi cât mai mulți oameni din lumea a III-a pe pământurile noastre îi vom ajuta și prin asta vom face doar bine, atunci suntem pierduți! Pentru un individ sau un grup mai mare, pe termen scurt, emigrarea în Europa va fi bună. Pe termen mediu, odată ce câștigă mai mulți bani (prin feluri mai mult sau mai puțin cinstite) și au mai multe oportunități, va fi bine. Dar pe termen lung va fi o problemă chiar și pentru ei. Cei ce pretind că fug de război, intoleranță, islamism sau sărăcie din țările lor, aduc aceleași probleme aici. Iar acest haos va aduce mai devreme sau mai târziu un colaps, ce evident va distruge și economia pe o perioadă foarte lungă. Vor mai putea prospera apoi? Dar în primul rând ne interesează poporul nostru. Dacă ajutându-i pe alții, le dăm inevitabil oportunitatea să facă rău semenilor noștri prin înlocuire demografică, violență, atentate teroriste, crime, violuri, organizații infracționale, parazitism social sau furturi, e clar că nu suntem buni creștini! Am trecut de mult de punctul în care să se poată nega distrugerea adusă de aceștia pe continentul nostru.

Nu suntem de acord cu ajutorarea celor din țări subdezvoltate? Fals! Dar în primul rând avem o datorie morală față de români! Nu e normal să dăm un singur leu altora atât timp cât mulți cu același sânge, aceeași limbă și cultură cu noi se zbat în sărăcie, se luptă cu foamea sau nu au opțiuni să iasă din starea în care se află. Abia după ce rezolvăm problemele cu care se confruntă românii putem spune că avem posibilitatea să-i ajutăm pe alții. Chiar și atunci, eforturile noastre trebuie să se îndrepte spre țări europene mai sărace. Abia apoi spre lumea a III-a, în care se află suficiente state bogate și oameni cu bani care îi pot ajuta pe alții. Apoi, ce formă ar trebui să ia acest ajutor? Să le dăm bani și resurse să iasă din sărăcie s-a dovedit a fi ineficient, doar a amplficat problema. Soluția e să-i învățăm cum să se folosească de munca și resursele lor spre a își face viața mai bună, iar asta doar dacă acceptă metodele noastre. Bine cu forța nu se poate face. Nu mai intrăm în detalii aici, acesta fiind un alt subiect. Dar adevărul rămâne următorul: nu îi ajutăm pe alții prin tolerarea imigrației, dimpotrivă, facem mai mult rău neamului nostru, iar eforturile noastre trebuie să se îndrepte în primul rând spre români și europeni.

”Se pare că biserica din Germania s-a integrat”

5. Trebuie doar să le dăm timp imgranțiilor să se integreze în societate și totul va fi bine apoi. Credem în adevăr și avem convingerea că oamenii nu sunt egali, ci diferiți. Cei ce s-au integrat sunt foarte puțini și chiar dacă cu toții ar putea s-o facă, asta nu exclude chestiunea demografică, o bombă mai puternică decât orice poate să facă un terorist. Nu stăm să analizăm cine e inferior și superior, sau dacă e cazul. Fiecare neam și fiecare rasă are caracteristici proprii, specifice, calități și defecte. Asta e ceva natural, mai ales cum suntem diferiți. Cert e că fiecare trebuie să luptăm în stilul nostru pentru a ne folosi calitățile spre a ne ajuta țara și poporul, de asemenea să ne eliminăm defectele.

Realitatea ultimelor decenii a demonstrat clar că majoritatea imigranților nu se consideră europeni, în ciuda faptului că unii sunt aici la a doua sau a treia generație. Se simt mai apropiați de cei din țările de unde au plecat. Nu e nimic rău în asta, e specific fiecăruia să simtă un atașament față de cei cu care are mai multe în comun. E greșit ca noi românii și alte popoare europene să nu simțim așa, lăsându-ne influențați de ideologii corupte anti-naționale și anti-creștine. Nu suntem cu toții cetățeni ai universului, indivizi izolați de națiunea lor, lipsiți de spiritualitate și cultură. Identitatea e o forță misterioasă pe care liberalii sau marxiștii nu o pot simți sau înțelege. De prea multe ori am auzit ”asta nu contează, cu toții suntem oameni”, doar apartenența la specia umană ne lasă singuri într-un deșert al ignoranței globaliste, nesatisfăcuți și mereu în căutarea a ceva mai bun.

Integrarea imigranților non-europeni e un mit, unul pe care l-au recunoscut ca atare și mulți politicieni pro-imigrație. Excepțiile sunt doar asta, excepții, indivizi dezrădăcinați care și-au pierdut identitatea pentru că au dorit să fie ceea ce nu vor fi niciodată. Oricât de mult timp le-am da să fie ca noi, asta nu se va întâmpla niciodată! Cine crede așa ceva se minte pe sine!

”Haideți să mergem să fim discriminați!”

6. Non-europenii sunt discriminați în România și Europa. Dacă ar fi așa, de ce mai vin aici cu milioanele? De ce toți oamenii slabi susțin agenda imigrației masive și invazia? Fie ura și rasismul de care ne acuză mulți sunt o minciună, fie avantajele pe care le au migranții sunt semnificativ mai mari ca problemele cauzate de discriminare, ceea ce tot ar exclude o persecutare puternică. Putem găsi multe probleme la ei, dar nicicum nu ne trece prin cap să-i credem masochiști.

Dacă un român trece graniță după graniță să ajungă în Suedia, fără pașaport și fără buletin, pretinzând că e refugiat, acesta nu va fi cazat într-un centru luxos, nu va primi bani de buzunar, mâncare și utilități gratuite. Nici nu i se va găsi un loc de muncă, o chirie ieftină, sau chiar oportunitatea să trăiască din ajutor social. Dacă violează o femeie suedeză, nu va fi pedepsit de judecător doar cu câteva luni de muncă în folosul comuntății. Dar dacă individul respectiv e somalez, totul se schimbă, e tratat în mod privilegiat, e considerat special, ba chiar superior. El nu are cum să fie niciodată rasist, plin de ură, intolerant, a crede asta ar încălca dogmele corectitudinii politice. Cine îl critică sau face ceva contra lui, chiar dacă o merită, va ajunge el victimă a legilor totalitare instaurate sub dominația marxismului cultural. Se poate ajunge la amenzi, pierderea locului de muncă sau chiar pedeapsa cu închisoarea dacă cineva se atinge de un fir de păr al unui imigrant.
Într-un sistem în care s-au dat legi care ne interzic să criticăm anumiți oameni, sub amenințarea pedepselor exemplare, dar care permite ura contra europenilor, ba chiar spun că noi merităm să suferim pentru ce au făcut strămoșii noștri în trecut, cine sunt cei cu adevărat persecutați? Cu siguranță nu invadatorii. Iar apoi tot aceștia au tupeul să se victimizeze! Penibil!

”Afiș într-un centru de refugiați din Germania: vă rog nu vă faceți nevoile în dușuri”

7. Imigrația aduce îmbogățire culturală. Am putea vorbi la infinit despre obiceiuri barbare și scârboase ce și-au lăsat amprenta puternică asupra societăților de unde provin mulți imigranți. Doar asta ar fi suficient să dovedim că de fapt am avea de-a face cu o sărăcire culturală. Sunt și lucruri bune ce le putem învăța de la imigranți? Da. multe sau puține, nu analizăm asta acum. Dar chiar și ce e bun poate duce la distrugerea și asimilarea civilizației noastre în cazanul de lături al multiculturalismului.

A lua exemple de la alții și a prelua anumite avantaje din alte culturi se face în mod eficient doar fără a aduce modificări esenței spirituale și tradiției neamului nostru! Iar pentru asta, nu avem nevoie de a trăi împreună cu alții, nu avem nevoie de ghetouri de musulmani și africani, de orașe chinezești, de corectitudine politică, de multiculturalism instituționalizat, de metisaj, de coruperea propriei identități sau de neomarxism. Nu ți se pare interesant cum tot timpul dușmanii națiunilor europene ne vorbesc de îmbogățire culturală doar în contextul în care noi preluăm obiceiurile invadatorilor, dar niciodată despre câte beneficii a adus știința și cultura europeană întregii lumi? Nu vezi că ești tratat ca un fraier, bun doar să se lase influențat de alții, îndobitocit să-și condamne propria națiune și tradiție, dar prea slab sau rău intenționat să poată să îi învețe ceva pe alții?

Fii sincer cu tine! Eliberează-ți mintea de toate minciunile despre imigrație, purifică-ți sufletul de sentimentul etnomasochist inoculat de media coruptă și întreabă-te: Cum au îmbogățit cultural imigranții România sau alte țări? Dacă avantajele aduse de mentalitatea acestor oameni ar fi fost așa de mari, ne-am fi înghesuit noi să emigrăm în țările lor. Dar cultura lor nu-i ajută nici pe ei, cum să te ajute pe tine atunci?

”Panou de propagandă pro-imigrație distrus”

8. Nu toți sunt infractori, ci doar o mică minoritate. Această mică minoritate e doar vârful de lance al invaziei. Atitudinea ostilă față de noi nu se manifestă de cele mai multe ori în mod spectaculos. Marea majoritate îi sprijină pe cei ce luptă direct contra noastră. Dacă 10 musulmani comit un atentat terorist, apărătorii lor vor spune că sunt un grup mic ce nu reprezintă islamul. Dar nu vor spune nimic de imamii islamiști și adepții lor ce i-au corupt pe teroriști ani de zile și i-au spălat pe creier, nu vor spune nimic de miile de imigranți ce au donat bani către organizațiile teroriste, nici de mulțimile ce îi vor victimiza pe atacatori și se vor solidariza cu ei. Ce vrem să spunem prin exemplul acesta (a unui scenariu ce s-a petrecut deja de atâtea ori) e că majoritatea non-europenilor sunt uniți între ei și se susțin reciproc. Chiar și atunci când unii din ei fac rău, ceilalți le vor lua apărarea, sau în cel mai bun caz vor rămâne indiferenți, tolerându-le faptele.

Să facem referire doar la cele câteva mii de falși refugiați aflați pe teritoriul României, în cel mai bun caz stau în centre și se cheltuie bani cu ei, bani ce s-ar putea duce către românii săraci, către spitalele noastre, către pensiile bătrănilor, către școli. Să le luăm pâinea de la gură fraților noștri pentru a întreține parazitismul social al invadatorilor e o crimă la care se fac complici politicienii corupți, activiștii neomarxiști, mass-media și nu în ultimul rând, imigranții. E un rău mai subtil, dar și mai mare decât crimele ”unei mici minorități” ce ajung pe prima pagină a ziarelor.

În concluzie, oprește televizorul și folosește-ți creierul! Nu te mai lăsa bombardat de propaganda toxică a mass-mediei, nu mai crede ce spun ONG-urile anti-românești, nu mai avea încredere în orice înveți la școală sau universitate! Gândește pentru tine! Orice ți se spune bun despre imigrație, verifică, analizează, critică, cercetează, abia apoi trage o concluzie și așa vei ajunge la adevăr și vei vedea dincolo de falsitățile sistemului! Dacă crezi că noi suntem personajele negative, că noi incităm la ură și rasism, pentru că așa ai fost învățat toată viața de dușmani ce se dau drept prieteni, trezește-te odată la realitate! Trezește-te sau mori în minciună! Alegerea e a ta!

Mihai Iancu

Distribuie

About cgoia

Check Also

Mesajul tinerilor creștini din Cluj ce au fost amendați abuziv de jandarmerie, pentru că au afișat icoane ortodoxe

Un grup de tineri creștini au fost amendați în mod abuziv de jandarmerie pentru că …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara