Home / BLOG / Mesaj pentru sodomiți

Mesaj pentru sodomiți

Uitați ce cred eu despre voi: sunteți o adunătură de oameni depresivi, la care nu vă place ideea de ordine, civilizație, moralitate, cultură, respect, meritocrație și inegalitate. Nu suntem egali, iar tu și grupul tău sunteți o mâna de oameni cu probleme, care țipă cât e ziua de lungă, că sunteți normali. Nu sunteți!

Europa se trezește, nici un om de valoare nu vă suportă, în curând naționalismul va triumfa iar voi nu o să mai aveți un sistem de legi care să vă apere. Vă dați seama cât de tare va displace lumea, de s-au băgat legi care să interzică ura contra voastră? Biologic nu există ce ziceți, sunteți ca cei care zic că pământul e plat. Credeți în ce vă place, promovați ateismul, sodomia și alte mizerii. Sunteți tari în clanță, dar la parade fără escortă nu mergeți.

Uniunea Europeană va cădea, după aia și creațiile UE, printre care și voi. Nu ne pasă de ce credeți, de ce simțiți, de nimic! Noi vom merge înainte! Între voi mișună drogați, pedofili, violatori, psihopați, satanisti, tot răul pe care Dumnezeu l-a ars odată cu Sodoma și Gomora. Noi suntem oameni citiți, cultivați și cu simțul decenței și al bunului gust, nu umblăm cu dildouri în cap la parade sau ne lingem ostentativ în față lumii, chiar și a copiilor. Vă promit că până murim și dacă rămâne un singur camarad contra unui milion, el va lupta până la capăt ca și cum ar avea de partea lui milioane de oameni. Noi nu suntem oameni crescuți în puf ca voi, noi am gustat satul, natura, viața și pe Dumnezeu. Noi și la cutremur suntem mai tari ca oricare din rândurile voastre.

Noi facem zilele acestea fapte de caritate, ajutând bătrâni și familii sărace. Nu ca voi, care vă plângeți că vi s-a anulat parada demonică. Într-o zi, acea zi find tot mai aproape, vă vom pune să vă încălziți la focul steagurilor voastre, aruncate și arse claie peste grămadă.

Țipați zilnic că Dumnezeu nu există, crezând că așa Îl provocați, nu puteți nutrii planurile Lui mărețe, atât de nebănuite și mai e un lucru la care se pricepe, dă pedepse când nimeni nu se așteaptă și exact pe merit, find un judecător perfect de care nici noi, nici voi, nu vom scapă. Însă nouă nu ne e atât de frică de judecată, avem păcatele noastre și ne căim cum putem, însă de voi, sfidatori antihristi, nu se va alege nimic bun în felul acesta.

Veți plăti pentru toate și știu că va oripilează acest “what if”, de aia sunteți disperați să va convingeți pe voi înșivă că Dumnezeu nu există, dar vă asigur că există. Sper să visați acest mesaj, pentru că este o prorocire despre voi. Trăiască Neamul Românesc, trăiască Europa liberă și naționalistă, Doamne ajută!

Nicolae MARCHIȘ

Distribuie

About cgoia

Check Also

Mesajul tinerilor creștini din Cluj ce au fost amendați abuziv de jandarmerie, pentru că au afișat icoane ortodoxe

Un grup de tineri creștini au fost amendați în mod abuziv de jandarmerie pentru că …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara