Home / BLOG / Mesaj pentru sodomiți

Mesaj pentru sodomiți

Uitați ce cred eu despre voi: sunteți o adunătură de oameni depresivi, la care nu vă place ideea de ordine, civilizație, moralitate, cultură, respect, meritocrație și inegalitate. Nu suntem egali, iar tu și grupul tău sunteți o mâna de oameni cu probleme, care țipă cât e ziua de lungă, că sunteți normali. Nu sunteți!

Europa se trezește, nici un om de valoare nu vă suportă, în curând naționalismul va triumfa iar voi nu o să mai aveți un sistem de legi care să vă apere. Vă dați seama cât de tare va displace lumea, de s-au băgat legi care să interzică ura contra voastră? Biologic nu există ce ziceți, sunteți ca cei care zic că pământul e plat. Credeți în ce vă place, promovați ateismul, sodomia și alte mizerii. Sunteți tari în clanță, dar la parade fără escortă nu mergeți.

Uniunea Europeană va cădea, după aia și creațiile UE, printre care și voi. Nu ne pasă de ce credeți, de ce simțiți, de nimic! Noi vom merge înainte! Între voi mișună drogați, pedofili, violatori, psihopați, satanisti, tot răul pe care Dumnezeu l-a ars odată cu Sodoma și Gomora. Noi suntem oameni citiți, cultivați și cu simțul decenței și al bunului gust, nu umblăm cu dildouri în cap la parade sau ne lingem ostentativ în față lumii, chiar și a copiilor. Vă promit că până murim și dacă rămâne un singur camarad contra unui milion, el va lupta până la capăt ca și cum ar avea de partea lui milioane de oameni. Noi nu suntem oameni crescuți în puf ca voi, noi am gustat satul, natura, viața și pe Dumnezeu. Noi și la cutremur suntem mai tari ca oricare din rândurile voastre.

Noi facem zilele acestea fapte de caritate, ajutând bătrâni și familii sărace. Nu ca voi, care vă plângeți că vi s-a anulat parada demonică. Într-o zi, acea zi find tot mai aproape, vă vom pune să vă încălziți la focul steagurilor voastre, aruncate și arse claie peste grămadă.

Țipați zilnic că Dumnezeu nu există, crezând că așa Îl provocați, nu puteți nutrii planurile Lui mărețe, atât de nebănuite și mai e un lucru la care se pricepe, dă pedepse când nimeni nu se așteaptă și exact pe merit, find un judecător perfect de care nici noi, nici voi, nu vom scapă. Însă nouă nu ne e atât de frică de judecată, avem păcatele noastre și ne căim cum putem, însă de voi, sfidatori antihristi, nu se va alege nimic bun în felul acesta.

Veți plăti pentru toate și știu că va oripilează acest “what if”, de aia sunteți disperați să va convingeți pe voi înșivă că Dumnezeu nu există, dar vă asigur că există. Sper să visați acest mesaj, pentru că este o prorocire despre voi. Trăiască Neamul Românesc, trăiască Europa liberă și naționalistă, Doamne ajută!

Nicolae MARCHIȘ

Distribuie

About cgoia

Check Also

Dar pentru noi, când se va putea?

Dar pentru noi, când se va putea?  Această corectitudine politică, nu ar trebui sa funcționeze …

2 comments

 1. Din păcate multi s au stricat au acceptat răul in mintea lor si fac ce nu e bine .
  Aleg răul.
  Unu ca asta dacă are o funcție de conducere, ii favorizează pe toți stricații ca el ! Cei care au funcții de conducere influenteaza in favoarea ăstora legile, apare cuvântul ,,discriminare,, ,,discurs al urii,, si cu asta ei atacă pe cei drepți care mărturisesc adevărul . Din păcate legile sunt strâmbe si ii favorizează pe ei. Nu se va termina ticăloșia asta decât cum spune o prorocie a unui ortodox , când va fi un război in care Rusia va învinge Turcia si va elibera si celelalte popoare de robia fizica si spirituala la care au fost supuse. Cred ca de abia atunci se va sfârși cu ideologia neo marxista, pana atunci nu.
  Nu exista nici o forță in legislativ , care sa lupte împotriva acestor idei , nu sunt destui oameni in parlament , sau ca primari, legile sunt date după model ue si american care susțin sodomia si alte greșeli ca aceasta. Cine se opune la acest rău? Cine ?
  Mass media, reporterii, partidele, usr, tinerii, intelectuali stângiști ??? Nici unul !!!
  Si ăștia conduc societatea, sursele de informare !!!
  Tinerii sunt distruși cu educația sexuala care s a introdus deja in scoli, ei sunt stârniți deja sa urască pe cei care gândesc normal ! Zic de cei normali ca sunt intoleranti, ca urăsc dar aceștia doar spun ca e greșit ce fac alții. Dar tinerii sunt învățați sa i urască pe cei care gândesc normal , culmea ei urăsc si spun de ceilalți ca urăsc.
  Legile sunt in favoarea lor si vor apare si altele , vor apare drepturi pt pedofili, se va preda despre anomaliile sodomite chiar in scoli la noi , așa cum deja e in canada norvegia germania suedia si multe altele.
  Ce se poate face sa nu mai fie așa ceva ? Cine influențează sa nu se mai facă asta. In Portugalia părinții au manifestat si au scris petiții împotriva educației sexuale si a fost scoasă , caz rar. In alte tari nu, se pun si imagini care deturnează mintea acelor copii. Cine la noi oprește asta când la tv sunt numai golănii si accent de vagabonzi? Asta face pe multi sa nu aibă discernământ si grija ca ceva nu e bine. Ei căiță distracții .
  Asta e realitatea , recitiți si gândiți la aceasta situație concreta ce se face, cine sunt cei care pot influenta legile?

 2. Fratilor, situatia e grava, astia ne sunt bagati pe gat. Toate multinationalele, ambasadele, televiziunile ii promoveaza. Au avut targ special pentru ei ( de joburi). Si cand apare unul din asta la munca este in misiune: sa vada cine vb impotriva lgbt pentru a i reclama sau pentru a cere sanctionarea lui, ptr ca acum firmele te pun sa semnezi ca nu discriminezi sau inciti la ura.

  In vest in vreo 5 tari te baga la.puscarie daca vb ceva de homosexuali, in curand asa va fii si la.noi, e plin de procurori si judecatori care tin cu ei. E clar ce urmeaza, ne am endeaza deja.

  Toate partidele si viermele de la Cotroceni (ala care a primit premiul kalergi) tin cu ei.

  In bucuresti, in cladirea de pe strada.praporgescu, cladire detinuta de Biserica noastra ortodoxa, sunt doua firme LGBT: legba a escrocului american david burgess, mare organizator de parade pride, si alta null team a concubinei lui feministe si bisexuale cionoiu diana. In ambele firme se face propaganda anti crestina cu mistouri si blasfemii, propaganda lgbt si propaganda pentru black lives matter, tigani droguri, alcool si toate mizeriile stangii din vest. Traim vremuri negre si vin vremuri si mai negre, nu vedeti cine castiga alegerile?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara