Home / Actiuni / Comunitatea Identitară ajută românii și în timpul pandemiei

Comunitatea Identitară ajută românii și în timpul pandemiei

Membrii Asociației Comunitatea Identitară au venit în sprijinul mai multor români și în aceste zile grele cauzate de pandemia de Covid19 și mai ales de măsurile restrictive impuse de către stat.

Am ajutat mai multe persoane vârstnice din Cluj-Napoca și comuna Florești cu cumpărăturile de bază, oferind livrare gratuită. E datoria noastră ca naționaliști să fim alături de cei ce nu se pot deplasa ușor datorită restricțiilor de circulație sau a problemelor de sănătate și nu au pe cineva care să se ocupe de nevoile lor.

Totodată continuăm campania de susținere a familiilor nevoiașe cu produse alimentare sau alte bunuri de trebuință. Considerăm acest lucru mai necesar ca niciodată în contextul crizei economice cauzate de măsurile luate de politicieni ce au dus la închiderea mai multor firme mici și mijlocii, precum și la creșterea foarte mare a numărului de șomeri. În această situație am ajutat zilele acestea o familie nevoiașă cu o donație de alimente.

Amintim celor ce doresc să ne ajute că pot dona o sumă de bani în contul asociației noastre. Orice ajutor, oricât de mic, contează! Dar și că vom continua să ajutăm cu livrarea gratuită a produselor strict necesare pe cei ce nu se pot deplasa cu ușurință.

 

Distribuie

About cgoia

Check Also

Mitingul pentru Familie ediția 2024 – Apărăm Famlia! Cluj-Napoca nu-i Sodoma!

Comunitatea Identitară România a organizat cea de-a VII-a ediție a Mitingului pentru Familie la Cluj-Napoca. …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara