Home / Actiuni / Cluj-Napoca: Cumpărături cu livrare gratuită pentru persoanele în vârstă

Cluj-Napoca: Cumpărături cu livrare gratuită pentru persoanele în vârstă

 

Asociația Comunitatea Identitară România desfășoară zilele acestea, la Cluj-Napoca, o campanie de ajutorare a persoanelor în vârstă , peste 65 de ani, ce nu se pot deplasa la orice oră datorită măsurilor restrictive prevăzute în ordonanța militară, precum și a stării de urgență instaurată în contextul pandemiei de Covid19. Totodată, suntem alături și de cei care au probleme de sănătate ce le afectează capacitatea de deplasare, indiferent de vârstă. Tot în această perioadă, continuăm campania de ajutorare a românilor nevoiași, afectați acum și de criza economică cauzată de prăbușirea economiei în aproape toate sectoarele. Vom face cumpărături pentru dumneavoastră, plătiți doar produsele, livrarea e gratuită!

Dragi cetățeni în vârstă,

Serviciu destinat persoanelor peste 65 de ani ce nu se pot deplasa de acasă pentru cumpărături decât între orele 11:00 și 13:00, precum și celor cu probleme de sănătate ce le afectează capacitatea de a se deplasa, indiferent de vârstă. Vă ajutăm să faceți cumpărăturile necesare!

1. Faceți listă de cumpărături, includeți doar strictul necesar!

2.  Sunați la numerele de telefon 0770. 170. 382, 0740.455.110, 0751.575.704 sau 0751.622848 între orele 10:00 – 20:00

3. A doua zi vom merge la cumpărături pentru dumneavoastră și vă vom anunța aproximativ la ce oră vă putem livra produsele cerute.

4. Livrarea e gratuită, dumneavoastră plătiți doar produsele pe baza bonului pe care îl vom prezenta.

Dragi români, în aceste zile grele, Asociația Comunitatea Identitară România este alături de dumneavoastră!

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara