Home / Actiuni / Acțiune caritabilă la Iași , comuna Voinești

Acțiune caritabilă la Iași , comuna Voinești

Acțiune caritabilă la Iași comuna Voinești

În Vinerea Mare membrii Comunității Identitare filiala Iași au fost să ducă alimente unei familii aflate în necaz din comuna Voinești, județul Iași.

Este vorba despre o mamă singură cu 4 copii pe care tatăl i-a părăsit. Am aflat despre povestea lor prin intermediul preotului din comună și cu ajutorul camarazilor din Iași și Voinești le-am oferit posibilitatea de a pune pe masă cozonaci, pască și de a se bucura de produse tradiționale cu ocazia sărbătorilor pascale.

Ca și până acum, vom continua acest gen de acțiuni și menționăm că noi, membrii Comunității Identitare suntem și vom fi mereu alături de cei aflați în nevoie, nu doar în prag de sărbători!

A ne susține activitatea înseamnă a susține valorile care au făurit națiunea română, totodată reprezintă o declarație de război împotriva celor ce urmăresc să rescrie istoria și să ne șteargă identitatea.  Militantismul și acțiunile filantropice ce le desfășurăm presupun și costuri materiale. Dacă te regăsești în lupta noastră, ne poți sprijini cu o donație! Orice ajutor contează, chiar unul mic!

Transfer LEI: RO84RNCB0837166157700001

Transfer EURO: RO57RNCB0837166157700002

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara