Home / Actiuni / Acțiuni de ajutorare a românilor nevoiași în Cluj-Napoca, Târgu-Mureș și Iași

Acțiuni de ajutorare a românilor nevoiași în Cluj-Napoca, Târgu-Mureș și Iași

În lunile Decembrie și Ianuarie, filialele Comunității Identitare din Cluj-Napoca, Târgu-Mureș și Iași au întreprins noi acțiuni de ajutorare a românilor nevoiași. Urmând crezul nostru național-creștin, avem convingerea că trebuie să fim alături de românii săraci, mai ales în aceste vremuri negre, de criză economică, ce a fost cauzată de măsurile restrictive luate de guvern sub pretextul combaterii pandemiei de Covid19.

acțiuni de ajutorare a românilor

Membrii Comunității Identitare Mureș au desfășurat o acțiune filantropică cu ocazia perioadei de iarnă. Aceștia au achiziționat câteva sute de conserve de pateu, pește, unt, brânză topită și dulciuri, pe care le-au donat Centrului Social Creștin „Sfântul Irineu” din Sighișoara. Acest centru social oferă zilnic masa pentru 120 de persoane nevoiașe, cu probleme reale. Produsele alimentare achiziționate (în general, purtând pe etichetă mențiunea „Fabricat în România”) reprezintă doar o mică contribuție față de nevoile zilnice ale acestui centru social, dar acțiunea se dorește a fi un bun exemplu de urmat în viitor.

acțiuni de ajutorare a românilor

În ziua de Ajun, Comunitatea Identitară Iași  a venit în ajutorul tânărului scriitor Sorin Petrariu Vlăduț pentru a aduce zâmbetul pe chipurile a două familii greu încercate din satul Voinești, județul Iași. Astfel, ne-am deplasat în localitatea Voinești pentru a duce celor două familii ceea ce au nevoie pentru a sărbători Nașterea Domnului în pace, bucurie și fără grija de a nu avea ce pune pe masă. Pe lângă acestea s-au achiziționat și diverse alte produse necesare în gospodărie, dar și hăinuțe pentru copii.

acțiuni de ajutorare a românilor

acțiuni de ajutorare a românilor

acțiuni de ajutorare a românilor

Militanții Comunității Identitare Cluj au ajutat și ei, în lunile Decembrie și Ianuarie, mai multe familii nevoiașe și persoane în vârstă din Cluj-Napoca și Comuna Florești. Au fost cumpărate și donate alimente, dulciuri, dar și un tensiometru pentru un cuplu de pensionari.

Mulțumim tuturor membrilor și simpatizanților Comunității Identitare România pentru implicare și pentru ajutorul financiar acordat pentru aceste acțiuni caritabile. Comunitatea Identitară dorește să inițieze în toată România astfel de acțiuni filantropice pentru că, din păcate, încă există mulți români nevoiași care, de obicei, suferă în tăcere. Dacă și tu dorești să sprijini asemenea acțiuni filantropice, alătură-te Asociației Comunitatea Identitară România scriind o adeziune la următorul link:

https://comunitateaidentitara.com/adeziune/

sau trimițând donații într-unul dintre următoarele conturi bancare ale Asociației, cu mențiunea „filantropic” sau „caritabil”:
Cont în LEI:  RO84RNCB0837166157700001
Cont în EURO:  RO57RNCB0837166157700002

acțiuni de ajutorare a românilor

acțiuni de ajutorare a românilor

acțiuni de ajutorare a românilor

acțiuni de ajutorare a românilor

Distribuie

Check Also

Comemorarea veteranilor de război la București

Anul acesta, tinerii naționaliști din Comunitatea Identitară au comemorat veteranii de război care și-au dat …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara