Home / BLOG / Dar pentru noi, când se va putea?

Dar pentru noi, când se va putea?

Dar pentru noi, când se va putea?

 Această corectitudine politică, nu ar trebui sa funcționeze și în sens invers?

S-ar spune că trăim într-o epocă a unei bunătăți fără margini, a sacrificiului de sine pentru cel mai năpăstuit ca tine, o epocă a altruismului total. La asta te duce gândul când auzi cuvintele “toleranță” sau “corect politic”, nu? Cam așa, doar că această candoare absolută, această bunătate a hipsterului progresist se oprește la granițele firescului și ale evidentului. În numele unor idei care frizează absurdul și nefirescul, această toleranță aberantă, această corectitudine incorectă, ne apasă tot mai mult, tot mai sufocant, impunându-ne ce să gândim, ce să scriem, cum să trăim, de ce să ne temem, ce să iubim și ce să urâm. Această corectitudine politică nu ar trebui sa funcționeze și în sens invers? Eu zic că da! Dar uite ca nu funcționează și invers, funcționează doar în sprijinul agendei neo-marxiste.

Ne ponegresc valorile, ne ponegresc poeții și îi lasă în uitare, ne ponegresc și ne batjocoresc istoria, ne ponegresc și ne batjocoresc tradițiile.

Și ca și când asta nu ar fi de ajuns, au dat legi prin care ne interzic oamenii de cultură, ne interzic mărturisitorii ai rezistenței armate anticomuniste din munți, au creeat institute și consilii așa-zise antidiscriminatorii prin care ne hăituiesc mai rău ca Securitatea comunistă, urmărindu-ne și făcându-ne dosare penale pentru ceea ce spunem și ceea ce gândim, de fapt, noi fiind cei apăsați, oprimați și discriminați la noi în țară. Au dat legea OUG 31/2002, legea 217/ 2015, legea Holocaustului Romilor și Legea Combaterii Antițigănismului.

Nu am nimic cu țiganii, dar o lege împotriva defăimarii patriei și a valorilor naționale…, când?

Crearea unui muzeu al ororilor comuniste, marxiste…., când?

Întoarcerea la manualele de istorie care spun adevărul despre istoria și domnitorii noștri… când?

Introducerea în manualele de istoriei a luptei anticomuniste a partizanilor din perioada august ’44 – 1969…. când? Am avut cea mai lunga și cea mai dură luptă de partizani împotriva marxismului din tot lagărul comunist, cu cea mai feroce represiune, comparabilă cu regimurile totalitare asiatice.

De ce nu vreți să se știe despre toate astea, domnilor?

Oare nu cumva s-a ajuns ca Neamul Românesc să fie discriminat la el în țară?

Ei bine, cerem și noi o LEGE Împotriva ANTIROMÂNISMULUI ȘI ÎMPOTRIVA DENIGRĂRII VALORILOR NAȚIONALE!

Și pentru că vineri a fost 15 ianuarie :

“TRĂIASCĂ NAȚIA” !

Bogdan GABRIEL

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara