Home / BLOG / Binecuvântați sunt cei ce mărturisesc ADEVĂRUL!

Binecuvântați sunt cei ce mărturisesc ADEVĂRUL!

Camarazi,

În vremurile în care ne aflăm, adică vremuri de minciună universală, organizată și impusă de la cel mai înalt nivel, a spune adevărul este un act revoluționar, spune George Orwell. Adevărul este chiar Calea către Viață. Binecuvântați sunt cei ce îl mărturisesc, iubitori de Dumnezeu legați într-o frăție invizibilă.

Cu toții suntem martori la cum se dă cu pumnul în libertatea de exprimare pe Facebook, Youtube, Twitter, cenzori privați sau bugetari (ANCOM) pretind să decidă ce este adevărat și ce nu, fără a argumenta, cerceta și analiza, apreciază ce este “fake news” și apoi, ca un judecător, juriu și călău, decid chiar închiderea site-urilor la nivel de găzduire. Ce fel de site-uri? Românești, de presă independentă (justițiarul.ro, romania-veche, veghepatriei, ortodoxinfo, s.a.).Este o linie fină care poate fi ușor abuzată, azi se dă jos o știre care este considerată „fake news” despre corona, mâine se închide un site care critică administrația, guvernul, parlamentul.

Bunicii și străbunicii noștri au avut parte de un război fizic, visceral, împotriva bestiilor bolșevice, în tranșee și pe câmpuri. Din familiile noastre, câți au murit pentru eliberarea și apărarea viței românești din Basarabia? În aceste vremuri ne confruntăm tot cu un război, unul psihologic și informațional, un război spiritual ce urmărește tăierea împrejur a creierului și pocirea sufletului în om. Avem o sfântă datorie față de românii care au murit prigoniți pentru dreptate, tinerii torturați în temnițe pentru crezul național, văduvele și orfanii rămași în urma lor, avem o datorie în primul rând față de bunul Dumnezeu din cer, să fim vrednici de Tatăl nostru și să-l facem de rușine pe diavol, mărturisind ADEVĂRUL!

Pe lumea asta totul se plătește, dragi camarazi. Nu cu bani se plătește, cum cred unii. Se plătește cu sânge, cu viața noastră, care ne este chiar calea către Adevăr.

În aceste vremuri, mă simt legat de toți cei care demască agenda criminală și tot mai evidentă a globalismului, care nu se tem de amenințări, de cenzură, de prigoană, care distribuie știri și informații menite să deschidă ochi și să trezească conștiințe. Fiecare difuzare, distribuire, fiecare informație prețioasă, analizată, verificată și dată mai departe contribuie la marea trezire.

Frica nu are ce căuta în rândurile noastre. Biblia ne îndeamnă să nu ne temem, de 365 de ori se face acest îndemn. O dată pentru fiecare zi din an. Cine are ochi de văzut, să vadă!

Nu vă opriți. Nu vă lăsați pe tînjeală. Nu leneviți! Căutați ceva de făcut, faceți o grafică, înregistrați un clip, traduceți o știre, scrieți articole și răspândiți, promvoați, difuzați!

Vom fi alături de cei care sunt cenzurați, cu toate mijloacele disponibile. Libertatea nu se primește, se câștigă!  Îndrăzniți, spune Hristos, căci eu am biruit lumea!

Făcând astfel un sacrificiu personal pentru ADEVĂR, ne cuminecăm cu BIRUINȚA lui Hristos.

Vasile COBZARU

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara