Home / Actiuni / Chemare la Normalitate – Membrii filialei București a Comunității Identitare România au participat sâmbătă la Marșul Normalității.
Marșul Normalității

Chemare la Normalitate – Membrii filialei București a Comunității Identitare România au participat sâmbătă la Marșul Normalității.

Membrii filialei București a Comunității Identitare România au participat sâmbătă la Marșul Normalității.

Am mărșăluit prin centrul capitalei până pe dealul Mitropoliei, unde s-a manifestat împotriva aberațiilor sexuale și în favoarea familiei naturale.

Mesajul tuturor vorbitorilor a fost răspicat împotriva agendei de homosexualizare a țărilor europene promovată de curiștii care-și spun “progresiști”. De asemenea, toți au pus accentul pe unitate: unitatea forțelor naționaliste pentru stoparea acestui flagel împins din afară, inclusiv prin ambasadori.

Am fost impresionați de buna primire a celor de pe stradă care ne aclamau sau claxonau din mașini când treceam în dreptul lor. Sperăm ca numărul nostru să fie cât mai mare, iar cei din mulțimea mută să aibă curajul și să facă pasul în față. E clar că mulți gândesc ca noi, dar nu îndrăznesc să se implice.

După-amiaza ne-am alăturat camarazilor de la Starea de Libertate și, împreună cu organizația NOI, am participat la un protest pentru libertate, împotriva restricțiilor impuse sub pretextul pandemiei.

Să știe, deci, activiștii ideologiei sexo-marxiste, că nu vom ceda și ori de câte ori va fi nevoie vom fi pe baricade pentru a milita împotriva pedofiliei deghizată în „educație sexuală” și a tuturor tentativelor de pervertire a copiilor.

Haideți alături de noi, unirea face puterea!
Doamne ajută!

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara