Home / Actiuni / Cluj Napoca: Miting Pentru Familie

Cluj Napoca: Miting Pentru Familie

Cluj-Napoca: Miting pentru Famlie

 

Pe data de 21 August 2021, Comunitatea Identitară România împreună cu Noua Dreaptă au organizat, la Cluj-Napoca, cea de-a IV-a ediție a „Mitingului pentru Familie”. Evenimentul a fost unul de susținere a familiei naturale formate prin căsătoria dintre un bărbat și o femeie, a principiilor creștine, ortodoxe și a tradiției.

Susținând ordinea naturală și firescul, naționaliștii au vorbit și împotriva paradei sodomiților și a altor evenimente ale sexo-marxiștilor desfășurate la Cluj în această săptămână sub numele de „Cluj Pride” (mândria Clujului). În realitate, manifestările frustraților sexual nu sunt nici un motiv de mândrie pentru orașul nostru, ci sunt cea mai mare rușine de care poate avea parte Clujul. Pederaștii au sărbătorit 20 de ani de la abrogarea articolului 200 din Codul Penal care interzicea actele sexuale între persoane de același sex. După două decenii de la abrogarea acelei legi, sodomiții cer legalizarea căsătoriilor între „cupluri” homosexuale și dreptul să adopte copii, pe care urmează să-i corupă și să-i transforme în sodomiți, lobby-ul lor a dus la votarea în Parlament de legi ce pedepsesc cu închisoarea pe cei ce îi critică, iar manifestările lor obscene acaparează spațiul public.

De asemenea, au fost abordate și alte probleme importante ce amenință unitatea familiei române: emigrația românilor în străinătate ce depărtează părinții de copii, problemele economice naționale ce generează discorii și în familii, problemele de comunicare în cuplu, viciile, violența în familie, propunerea introducerii în școli a cursurilor de „educație sexuală” cu scopul sexualizării lor de la vârste timpurii, avortul, etc… În semn de respect pentru doamnele și domnișoarele prezente la eveniment a fost recitată poezia „Sărut, femeie, mâna ta” de Dumitru Matcovschi. S-a făcut un apel tuturor participanților la o coalizare în vederea găsirii de soluții la aceste probleme.

Mitingul a avut loc în fața Catedralei Ortodoxe în Piața Avram Iancu și a început cu rugăciunea „Tatăl Nostru”. A fost afișat un banner cu mesajul „Trăiască familia naturală, moarte dictaturii toleranței”, arătând ipocrizia așa-zisei toleranțe a neomarxiștilor care se manifestă doar față de degenerare, în timp ce urăsc orbește și manifestă cea mai mare intoleranță față de creștinism, față de familie și față de normalitate. A fost criticată decizia Primăriei și a primarului Emil Boc de a autoriza, pentru a patra oară, această paradă a degenerării în spațiul public, acolo unde copiii și familiile noastre vor fi expuși propagandei sodomite și marxismului cultural. Așadar, ne-am pus întrebarea, afișată și pe un banner: „Boc e gay?!

Au ținut discursuri Codrin Goia (președintele Comunității Identitare), Alexandru Balcu și Cristian Dumitriu (din partea Noii Drepte), sportivul Călin Mărincuș și Marius Moldovan (vicepreședintele Comunității Identitare). Au fost afișate pancarte cu mesaje ironice (meme) la adresa dușmanilor familiei. La sfârșitul manifestării toți participanții s-au strâns în jurul celui mai mare drapel tricolor din Cluj-Napoca.

Toți cei care doresc să continue lupta pentru familie și normalitate, nu numai o dată pe an la un eveniment, ci într-un mod consecvent, sunt invitați să contacteze Asociația Comunitatea Identitară România la adresa de email info@comunitateaidentitara.com, să se aboneze la canalul nostru de Telegram sau să vină alături de noi!

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara