Home / BLOG / CLUJ-NAPOCA: Duminică organizăm Mitingul Pentru Familie în Piața Avram Iancu la ora 12:30

CLUJ-NAPOCA: Duminică organizăm Mitingul Pentru Familie în Piața Avram Iancu la ora 12:30

CLUJ-NAPOCA: Duminică organizăm Mitingul Pentru Familie în Piața Avram Iancu la ora 12:30

Asociația Comunitatea Identitară România anunță organizarea Miting-ului pentru Familie la Cluj-Napoca. Evenimentul va avea loc pe data de 12 Iunie, duminică, începând cu ora 12:30, în Piața Avram Iancu.

CLUJ-NAPOCA: Duminică organizăm Mitingul Pentru Familie în Piața Avram Iancu la ora 12:30

Considerăm că avem dreptul și obligația să ne creștem copiii într-un mediu sănătos din punct de vedere moral, nu dorim ca strada să devină un spațiu de desfășurare pentru propaganda marxist-culturală, plină de scene obscene, anti-sociale și imorale, prilej de a etala în stradă frustrările sexuale ale unei minorități divorțate de realitate. Condamnăm ferm decizia Primăriei Municipiului Cluj-Napoca de a autoriza manifestațiile ”Cluj Pride”. Sodomia și paradele bolnavilor de SIDA nu reprezintă o mândrie, ci o rușine pentru orașul nostru. Cerem ca orice manifestare a sodomiților să fie interzisă în municipiul Cluj-Napoca pentru că reprezintă un atac la adresa bunelor moravuri, a familiei, a sănătății (fizice și psihice) și a civilizației.

Discernem un pericol mortal pentru societatea românească în panta alunecoasă pe care o reprezintă propaganda ONG-urilor ce aparțin așa-zisei “societăți deschise”, o pantă alunecoasă ce începe cu toleranța manifestațiilor pederaste, continuă cu permiterea căsătoriei între persoanele de același sex, apoi trece la permiterea adopțiilor de copii, continuă cu pervertirea minorilor prin implementarea educației sexuale în școli, apoi cu pedepsirea penală a celor ce critică acest stil de viață degenerat și culminează cu decriminalizarea pedofiliei.

Chemăm toți Românii ce țin la familie, la tradiție, la normalitate, la eternele valori creștine și la ordinea naturală, în Piața Avram Iancu, duminică, 12 Iunie, la ora 12:30 să luptăm pentru inocența copiilor noșțri, pentru familie și pentru drepturile noastre. Să spunem clar că orașul nostru, Cluj Napoca, nu-i Sodoma!

 

Biroul de Presă al Comunității Identitare

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara