Home / Actiuni / Comunitatea identitară Iași – Protest împotriva paradei homosexualilor

Comunitatea identitară Iași – Protest împotriva paradei homosexualilor

Comunitatea identitară Iași, protest împotriva paradei homosexualilor

La data de 5 iunie 2022, membrii filialei Iași a Comunității identitare România, împreună cu membrii Frăției Ortodoxe și a simpatizanților au organizat un marș în semn de contra-protest sfințind cu agheasmă și afișând bannere cu mesaje dezaprobatoare la adresa evenimentelor de o imensă obscenitate petrecute cu câteva momente în urmă pe străzile orașului.

La acest eveniment au participat și doi preoți care au ținut la final predici, la care au luat parte credincioși cu copiii lor, dar și trecători care s-au alăturat pe parcurs.

Marșul a început din Copou și a urmat același traseu pe care l-au avut și participantii de la “parada homosexualilor” din cadrul evenimentelor pline de haos, create de degenerați pentru degenerați din acea săptămânâ, cunoscute și sub numele de “pride”.

De-a lungul drumului, preoții au stropit cu apă sfințită, străzile spurcate de aberanții sexual și ideile lor, dând exemplu trecătorilor de o atitudine dreaptă în fața acestor atrocități. Tinerii naționaliști din filiala Iași au afișat bannerul “FAMILIA TRADIȚIONALĂ / COMOARĂ NAȚIONALĂ” , încurajând astfel valorile românești adevărate.

An de an din păcate se întâmplă astfel de evenimente ce încurajează anomaliile de acest gen, multe dintre ele finanțate și susținute de anumite entități sau firme dubioase, multe având pură motivație financiară. Datoria noastră ca naționaliști și buni creștini români este aceea de a conștientiza publicul și de a îl apăra de oricine încearcă să aducă dizgrație neamului românesc!

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara