Home / Actiuni / Mitingul pentru Familie ediția 2022

Mitingul pentru Familie ediția 2022

Mitingul pentru Familie ediția 2022

Ca anul trecut, Asociația Comunitatea Identitară România a organizat, alături de Noua Dreaptă, Mitingul pentru Familie la Cluj-Napoca. Evenimentul a avut loc pe data de 12 Iunie, în Piața Avram Iancu, în fața Catedralei Ortodoxe. Scopul mitingului a fost susținerea familiei naturale, formate prin căsătoria dintre un bărbat și o femeie, a principiilor creștin-ortodoxe, a tradiției, a ordinii divine și naturale.

Mitingul pentru Familie ediția 2022

Susținând ordinea naturală și normalitatea, tradiționaliștii au vorbit împotriva paradei sodomiților și a altor evenimente degenerate ale neomarxiștilor desfășurate la Cluj-Napoca în aceeași săptămână sub numele de „Cluj Pride” (mândria Clujului). În realitate, manifestările frustraților sexual nu sunt nici un motiv de mândrie pentru orașul nostru, ci sunt cea mai mare rușine de care poate avea parte Clujul. La această paradă a rușinii au fost prezenți, din păcate, mulți copii și adolescenți, încercându-se coruperea lor de la vârste fragede pentru a deveni următorii deviați sexuali. Cum sodomiții și alte așa-zise minorități sexuale nu se pot înmulți pe cale naturală, ei nu pot să își crească numărul decât convertind copii la stilul de viață homosexual. Nu a fost nici o coincidență faptul că au ales să celebreze degenerarea tocmai în săptămâna când ortodocșii sărbătoresc Pogorârea Sfântului Duh.

Mitingul pentru Familie ediția 2022

La Mitingul pentru Familie au vorbit din partea Comunității Identitare liderul organizației, Codrin Goia, și camaradul Nicolae Marchiș. Au mai vorbit Viorel Țicu din partea Noii Drepte și sportivul Călin Mărincuș, un activist naționalist prezent an de an la acest eveniment. S-a vorbit despre importanța familiei în istoria neamului românesc și în societatea actuală, despre necesitatea creșterii copiilor într-un mediu sănătos din punct de vedere moral, despre pericolele ce amenință familia naturală și eșecul statului de a promova natalitatea. Nu a lipsit nici criticarea deciziei Primăriei și a primarului Emil Boc de a autoriza, pentru a cincea oară, această paradă sexo-marxistă în spațiul public, acolo unde copiii și familiile noastre sunt expuși propagandei sodomite și marxismului cultural.

Mitingul pentru Familie ediția 2022

Au fost afișate și anul acesta pancarte cu mesaje ironice (meme) la adresa dușmanilor familiei. La sfârșitul manifestării, participanții s-au strâns în jurul celui mai mare drapel tricolor din Cluj-Napoca. Manifestarea s-a desfășurat sub motto-ul „Trăiască familia naturală, moarte dictaturii toleranței”, arătând ipocrizia așa-zisei toleranțe a neomarxiștilor care se manifestă doar față de degenerare, în timp ce urăsc orbește și manifestă cea mai mare intoleranță față de creștinism, față de familie și față de tot ce e firesc. La miting au participat și multe familii cu copii, iar tinerii naționaliști au împărțit dulciuri celor mici.

Toți cei care doresc să continue lupta pentru familie, pentru tradiție, pentru eternele valori creștine și pentru neam, nu numai o dată pe an la un eveniment, ci într-un mod constant, sunt invitați să contacteze Asociația Comunitatea Identitară România la adresa de email info@comunitateaidentitara.com, să se aboneze la canalul nostru de Telegram sau să vină alături de noi!

Mitingul pentru Familie ediția 2022

Mitingul pentru Familie ediția 2022

Distribuie

Check Also

Comemorarea veteranilor de război la București

Anul acesta, tinerii naționaliști din Comunitatea Identitară au comemorat veteranii de război care și-au dat …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara