Home / Actiuni / Cluj-Napoca: martirii revoluției din Decembrie 1989 comemorați de tinerii naționaliști

Cluj-Napoca: martirii revoluției din Decembrie 1989 comemorați de tinerii naționaliști

Militanții Comunității Identitare din Cluj-Napoca nu au uitat de eroii revoluției anticomuniste din Decembrie 1989. La monumentul revoluției din cimitirul eroilor, tinerii tradiționaliști au aprins lumânări și au spus o rugăciune pentru sufletele celor ce au luptat și au murit pentru libertatea și demnitatea neamului românesc. Aceștia au afișat un banner pictat, în memoria celor căzuți atunci, cu mesajul: „Cinstește-ți eroii anticomuniști!”.

Din păcate revoluția anticomunistă a fost confiscată de foști membri ai PCR, în frunte cu Ion Iliescu și transformată doar într-o revoltă contra dictaturii ceaușiste. România  încă e condusă de foști comuniști, de copiii și învățăceii lor. În timp ce comunismul, ideologie și regim ce a ucis sute de mii de români și a distrus țara, e legal, există numeroase legi antiromânești și anti-naționaliste, așa zise legi împotriva discriminării. România e încă plină de monumente bolșevice, multe din ele dedicate soldaților sovietici (adică criminalilor, violatorilor, hoților și ocupanților), chiar în cimitirul eroilor din Cluj se află monumentul tancului sovietic, aproape de mormintele celor împușcați în 21 Decembrie 1989. În vestul continentului s-a ridicat un nou URSS, Uniunea Europeană, care din anul 2007 a anexat și România, moment în care practic am pierdut suveranitatea țării. Tineretul României e infectat și corupt cu degenerarea promovată de marxismul cultural.

În acest context, în aceste vremuri negre, exemplul celor ce s-au sacrificat pentru o Românie liberă de comunism rămâne unul actual. Chiar dacă evenimentele din 1989 au însemnat doar o victorie parțială, umbrită de „foștii” comuniști ce peste noapte s-au travestit în democrați, avem datoria să-i cinstim și să-i respectăm pe cei ce au căzut pentru o cauză nobilă. Să le ducem idealurile mai departe, să luptăm împotriva oricărei forme de comunism și să credem cu tărie că doar naționalismul poate salva România!


Distribuie

Check Also

Comemorarea veteranilor de război la București

Anul acesta, tinerii naționaliști din Comunitatea Identitară au comemorat veteranii de război care și-au dat …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara