Home / Actiuni / Comunitatea Identitară Cluj pentru libertate și demnitate, împotriva restricților și a certificatului verde

Comunitatea Identitară Cluj pentru libertate și demnitate, împotriva restricților și a certificatului verde

În ultimele săptămâni, în fiecare sâmbătă, membri Asociației Comunitatea Identitară România din Cluj-Napoca, au fost prezenți în stradă la protestele pentru libertate și demnitate, împotriva certificatului verde, a tuturor restricțiilor și a vaccinării obligatorii. Avem credința și convingerea că libertatea noastră este dată de Dumnezeu și câștigată cu sângele eroilor și martirilor noștri. Aceasta nu derivă de la președinte, de la guvern, de la DSP sau de la partidele politice. Iar acești politruci, urmași ideologici ai Partidului Comunist, nu au nici un drept să ne încalce sfânta libertate și să își bată joc de Constituția României, nici măcar sub pretextul combaterii pandemiei de Covid19. Mai multe informații despre poziția noastră față de restricțiile comuniste ale guvernului corupt pot fi găsite în acest comunicat recent.

Naționaliștii au fost prezenți la proteste alături de alți oameni liberi și au afișat un banner cu mesajul „Covid1984”, o aluzie la romanul politic creat de George Orwell, unde este prezentată o lume fictivă totalitară în care un partid unic comunist controlează fiecare aspect al vieții cetățenilor, cei ce se exprimă liber sunt torturați și uciși, copiii sunt spălați pe creier să fie loiali regimului de la vârste fragede, iar restricțiile abuzive sunt la ordinea zilei. Din păcate spre o astfel de distopie se îndreaptă România și multe alte țări din lume.

Din partea Comunității Identitare au ținut discursuri camaradul Nicolae Marchiș și președintele organizației, Codrin Goia. Cuvântările celor doi au exprimat mesaje naționaliste, devotament față de libertate, credință în Dumnezeu și într-o cauză justă, dar și critici dure la adresa clasei politice și a executanților acesteia, ce încalcă drepturi fundamentare sub pretextul protejării sănătății noastre. În acești ultimi doi ani nu a fost niciodată vorba de sănătatea noastră, ci doar de control. Vom lupta în continuare pentru drepturile și interesele românilor, împotriva dictaturii medicale staliniste!

Citește și:

Prezenți la protestul împotriva certificatului verde și a tuturor resricțiilor Covid19

Comunitatea Identitară împotriva impunerii ”certificatului verde”

 

 

Distribuie

Check Also

Mitingul pentru Familie ediția 2024 – Apărăm Famlia! Cluj-Napoca nu-i Sodoma!

Comunitatea Identitară România a organizat cea de-a VII-a ediție a Mitingului pentru Familie la Cluj-Napoca. …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara