Home / Actiuni / Comunitatea Identitară Iași alături de Vasile Zărnescu

Comunitatea Identitară Iași alături de Vasile Zărnescu

Comunitatea Identitară Iași alături de Vasile Zărnescu

Urmând exemplul colegilor lor de la Cluj (n.r. vezi Rugăciune pentru Vasile Zărnescu), membrii Asociației Comunitatea Identitară Iași au făcut o acțiune în fața Mănăstirii Cetățuia din Iași prin care se solidarizează cu colonelul (r) Vasile Zărnescu, primul român condamnat în ultimii 31 de ani pentru că a scris o carte.

Deși dreptul la liberă exprimare este prezvăzut destul de clar în Constituția României (n.r. Art. 30 – Libertatea de exprimare), prin niște așa zile “legi” anticonstituționale, istoricilor și autorilor de carte cu tematică istorică din România li se pune pumnul în gură atunci când publică anumite documente istorice sau își expun anumite opinii legate de ceea ce s-a întâmplat în istoria României, care contravin cu principiile “progresiste” sau bolșevico-rolleriene ale unor neiubitori ai neamului românesc.

Susținem libertatea de exprimare și considerăm foarte periculos acest precedent al primului român condamnat în ultimii 31 de ani pentru că a scris o carte. Ne a duce aminte de perioada totalitarismului, o perioadă neagră în care culmea, părinții și bunicii celor de azi de la conducere din România, abatorizau elita culturală și spirituală a României, fix pentru același gen de delicte de opinie.

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara