Home / BLOG / Crucile eroilor români de la Valea Uzului vor fi demolate! Ridică-te și luptă!

Crucile eroilor români de la Valea Uzului vor fi demolate! Ridică-te și luptă!

Crucile eroilor români de la Valea Uzului vor fi demolate! Ridică-te și luptă!

Crucile eroilor români de la Valea Uzului vor fi demolate! Ridică-te și luptă!

UDMR a obținut prin hotărâre judecătorească definitivă demolarea Crucilor Eroilor Armatei Române de la Valea Uzului! Distrugerea acestor monumente funerare, dedicate celor ce și-au dat viața pentru făurirea României Mari, reprezintă ,fără loc de dezbatere, un act anti-creștin și anti-românesc! De la dușmanii României și ai românilor, cum sunt separatiștii de la UDMR, ne puteam aștepta la așa ceva. Dar ce judecător poate să ia o asemenea decizie? Dărâmarea unor cruci e un fapt satanic! Numai un om fără Dumnezeu ar fi capabil să pronunțe o asemenea decizie!
Trebuie luat în considerare și faptul că această nenorocire vine în contextul unui război dus împotriva monumentelor românești. Acțiunile UDMR-ului și hotărârea instanței duhnesc a antiromânism, find dovada unui sentiment barbar de ură. Un asemenea fapt, dacă are loc, e batjocură absolută față de memoria unor eroi, e ceva paralel cu civilizația și bunul simț. Cine decide așa ceva și pune în aplicare acest gest păgân, va fi judecat de Dumnezeu și de istorie!

Iar de parcă acest lucru nu este destul, acum se toarnă sare pe rană! Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita, sărbătorește demolarea crucilor desfăcând o bere! Cu o privire încețoșată de alcool și antiromânism, acesta se bucură de distrugerea unor morminte! Vinovați sunt toți cei din politică și din justiție, ce timp de mai bine de 30 de ani, au făcut compromisuri cu UDMR și au trădat România prin nenumărate înțelegeri cu cei ce salivează la pământ românesc și vor ca neamul nostru să fie dat uitării! Nu vor obține nimic din ce vor, iar bucuria lor se va transforma în scrum!

Îndemnăm toții românii adevărați să urmărească cu mare atenție această situație și să se deplaseze la Valea Uzului pentru a apăra memoria celor ce s-au jertfit pentru libertatea și demnitatea noastră! Să călcăm în picioare antiromânismul și să arătăm că avem toleranță zero pentru distrugerea monumentelor românești! În aceste momente grele trebuie să urmăm cu toții exemplul Asociației Calea Neamului și a liderului acesteia, Mihai Tîrnoveanu, care ani la rând, au fost prezenți la Valea Uzului și au militat pentru salvarea acestor cruci! Ei au dat dovadă că acest neam încă  nu și-a uitat strămoșii, că nu rămânem ignoranți în fața sacrificiului eroilor noștri. Ei au arătat tuturor că trebuie luptat pentru adevăr și dreptate, chiar și în cele mai negre timpuri! Avem datoria să apărăm crucile eroilor români de la Valea Uzului! Dacă acestea cad astăzi, mâine urmează alte monumente românești!

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara