Home / BLOG / Renaște furia!

Renaște furia!

Renaște furia!

Renaște furia!

Eram tânăr, pierdut și singur într-o lume artificială pe care nu puteam și nu voiam să o înțeleg. Întotdeauna m-am considerat un individ aparte față de cei din jurul meu. Le observam căile, viețile, le ascultam cuvintele. Cât de urât și de revoltător. Era ceva frumusețe pe ici, pe colo, dar nu mă puteam bucura de ea prea mult timp, la fel cum un prizonier trebuie să se întoarcă în celula sa după plimbarea de după-amiază. Am știut de la început că ceva nu este în regulă cu lumea și cu oamenii.

Cu toate acestea, a existat întotdeauna o chemare interioară, un sentiment de misiune, de răzbunare împotriva lumii moderne. Nu m-am putut odihni până nu am știut despre ce este vorba. Cine sunt eu? Ce trebuie să fac? Mi-au dat un nume și mi-au spus multe minciuni încă de la început în școli și pe parcurs. Ei nu-mi cunosc numele și eu nu sunt cel despre care această lume spune că sunt ori că ar trebui să fiu ca toți ceilalți. Așa că a trebuit să mă îndepărtez de prezența grețoasă a oamenilor moderni și de obiceiurile lor decadente.

M-am rătăcit, am văzut și am trăit în diverse locuri, dar nu am putut găsi răspunsurile pe care le căutam citind cărți sau privind cerul înstelat al nopții. Ce este această furie pe care o am?
Știu că am nevoie de ea pentru a realiza ceva, dar nu știu ce.Totuși…

Am renunțat la trecut și la ceea ce credeam că știu. L-am descoperit pe Dumnezeu, i-am descoperit pe strămoșii mei, mergând pe pământul sacru matern, am simțit și am înțeles legătura mea fizică și spirituală cu El. Am început să ascult șoaptele sângelui meu din rădăcinile adânci și primordiale ale neamurilor mele și cu cât am ascultat mai mult, cu atât mai puternică a devenit această flacără interioară, iar vălul iluziei care acoperă această lume a dispărut treptat cu totul.

Îmi cunosc misiunea. Știu cine sunt și cunosc adevărul acestei lumi. Sunt aici pentru a-mi lua și recuceri Neamul și Națiunea și pentru a le oferi copiilor mei licoarea libertății eterne. Sângele meu îmi spune că frații mei sunt acolo în națiunea Română. Îi voi găsi și împreună vom aduce mânia strămoșilor asupra dușmanilor noștri. Aceasta este lumea noastră!

Aceasta este identitatea transmisă din sângele neamului meu etern!

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara