Home / BLOG / Energia Rezonantă – Totul are o frecvență

Energia Rezonantă – Totul are o frecvență

Energia Rezonantă – Totul are o frecvență

Totul are o frecvență energetică care se reflectă în exterior și este simțită/interpretată de tine.

V-ați întrebat vreodată de ce te simți mai bine atunci când camera ta este curată?

Atunci când camera ta este murdară, neîngrijită, nu numai că subconștientul tău procesează subtil aceste lucruri care sunt “nelalocul lor”… dar camera îți trimite o semnătură energetică.
În mod imperceptibil sau nu – totul conține un nivel de energie.

Există o calitate energetică în locuri, oameni, obiecte, alimente, filme, muzică, cărți și chiar în societăți și țări.

Acesta este motivul pentru care pledez pentru a trăi într-un mod estetic – în toate lucrurile.

Prin gândurile/acțiunile tale,
Prin alimentele pe care le consumi,
Prin modul în care îți decorezi casa,
Prin modul în care te îmbraci și te rpezinți,
Prin conținutul pe care îl consumi.

Atunci când avem grijă să ne îngrijim pe noi înșine și mediile noastre, începe o buclă de feedback pozitiv care ne susține și ne dă energie dincolo de ceea ce este evident.

Odată ce realizați acest lucru și vă acordați la el, puteți să vă îngrijiți locul în care vă petreceți timpul și să îmbunătățiți mediul în care trăiți.

Împrejurimile armonioase au un efect de rezonanță pozitivă asupra ta, din acest motiv, ele te impregnează cu energia lor de nivel superior.

Este motivul pentru care ne simțim atât de bine atunci când suntem în natură – câmpurile de energie pozitivă (precum și aerul proaspăt, lumina soarelui și alte lucruri) se infiltrează în noi atunci când ne aflăm în preajma armoniei naturale.

Împrejurimile create de om, cu beton / câmpuri EMF, au un câmp energetic inerent scăzut care ne aduce în jos, în dezaliniere și în stare de sănătate precară.
Același lucru este valabil și pentru oameni – cineva care se află mai jos pe scara energetică te va trage în jos cu el – dacă este împotmolit în gânduri de furie, rușine, gelozie, tristețe – acestea se vor reflecta inevitabil asupra ta! Ai auzit de expresia “vampir energetic”. Nu este nimic personal, dar trebuie să eliminați aceste forțe din jurul vostru.

Încearcă să fii binele din viața altora, care le ridică vibrația – poți face acest lucru răspunzând cu iubire atunci când ți se transmite furie sau sentimente similare de ordin inferior. Poți chiar face un experiment, în timp ce discuți cu oameni față în față, încearcă să propagi gânduri de dragoste frățească față de acel om și vei vedea cum, inexplicabil, comportamentul său capătă schimbări subtile, de care nici el nu-și dă seama conștient.

Practic, dacă vrei să te simți mai bine, petrece mai mult timp în preajma oamenilor și a locurilor care, în mod inerent, te fac să te simți bine și te ridică. Și mai puțin timp în preajma oamenilor și a locurilor care te trag în jos.

Gabriel D.

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara