Home / BLOG / Fii Omul Împlinit de care are Țara nevoie

Fii Omul Împlinit de care are Țara nevoie

Fii Omul Împlinit de care are Țara nevoie

 

Noblețea este stratificarea naturală care există, în mod independent și organic, care mai este împărtășită de cei care au trăit aceleași experiențe și educație.

Omul împlinit, acea persoană nobilă și cultă, cinstită sufletește și cu un mare spirit creator, care se va arăta, este, în sens pur, Liderul absolut. Mobilizatorul.

El conduce fără să-și recunoască uneori propriul dar; el slujește Adevărul, urmează cauza mai înaltă, iar magnetismul care îl inconjoară este unic pentru el.

Unii dintre cei ce posedă acest magnetism latent nu sunt conștienți de existența lui, pentru că au învățat să îl aștepte de la semenii lor mai degrabă decât de la ei înșiși.

Noi, în această lume modernă, am învățat să nu ne așteptăm la acest tip de om. Ba unii chiar cred că…în realitatea cinică a vieții pe care o trăim, acest tip de om nu poate exista decât în basme.

Dovedește-le contrariul, știind că în Istoria adevărată, pe care dacă astăzi o afirmi poți ajunge la închisoare, un astfel de om a existat și a fost Român.

Unii spun că nu vom mai avea un astfel de om pentru încă un veac.

Dovedește-le și lor contrariul. Asumă-ți sfânta chemare și devino omul împlinit de care are Țara nevoie.

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara