Home / BLOG / Erou Nemuritor

Erou Nemuritor

Erou Nemuritor

Erou Nemuritor

 

Astăzi, în ziua de 10 Septembrie 2023, lumina istoriei noastre străbătută de eroism și curaj strălucește mai puternic ca niciodată. Cu fiecare an care trece, Avram Iancu devine un simbol viu al devotamentului față de țară și al luptei pentru drepturile noastre naționale.

La 151 de ani de la trecerea sa în eternitate, nu doar că îl comemorăm pe Avram Iancu, ci îl sărbătorim, aducând în fața lumii întregi și-al neamului românesc exemplul unui lider excepțional. În vremuri tulburi și grele, el a fost farul care a ghidat poporul român din Ardeal către o luptă îndrăzneață pentru libertate, demnitate și independență.

Avram Iancu nu a fost doar un nume în paginile istoriei noastre, ci o forță vie, un simbol al rezistenței și al determinării noastre. Cu sacrificiul său neînfricat, el ne-a învățat că nu există obstacol prea mare sau inamic prea puternic atunci când este vorba despre apărarea identității noastre naționale.

Astăzi, îl salutăm cu respect și recunoștință pe Avram Iancu, eroul nostru neînvins. Afirmăm cu mândrie că moștenirea sa continuă să trăiască în inimile noastre și în fiecare colț al Ardealului.

AVRAM IANCU PREZENT!

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara