Home / BLOG / Republica Moldova: Autoritățile de la Chișinău păzesc parada sodomiților și persecută naționaliștii

Republica Moldova: Autoritățile de la Chișinău păzesc parada sodomiților și persecută naționaliștii

Am primit pe e-mail o scrisoare anonimă de la un grup de naționaliști din Basarabia, ce au vrut să apere familia și să se opună organizării unei parade degenerate a homosexualilor în Chișinău. Deși nu au încălcat legea, poliția i-a reținut și le-a confiscat în mod abuziv un banner și mai multe drapele. Publicăm mai jos textul primit:

Scriem această scrisoare Comunității Identitare pentru a îi ruga pe camarazi noști din România să facă cunoscut ce se întâmplă peste Prut. Pe 18 Iunie 2023, a avut loc parada sodomiților în Chișinău. Vrem să atragem atenția asupra felului mârșav cum au decurs lucrurile în Basarabia.

Primăria municipiului Chișinău, nu a acordat din start autorizație pentru marșul homosexualilor, dar lucrurile s-au schimbat rapid după ce s-a aflat că la marș va participa actualul ambasador al SUA la Chișinău. Simpla prezență a ambasadorul american a schimbat totul, de parcă încercăm să dovedim străinilor că noi suntem în favoarea agendei sexo-marxiste. Participarea acestuia a dus la mobilizarea tuturor polițiștilor și carabinierilor ( jandarmeria din Basarabia) din capitală.

În aceiași zi, noi, un grup de camarazi naționaliști, am dorit să ne exprimăm punctul de vedere față de parada degenerată printr-o mică demonstrație pro-familie, într-un context non-politic și non-violent. Noi am refuzat să ne alăturăm mulțimii ce protesta împotriva paradei, deoarece organizatorii erau reprezentanți ai unor partide politice de gunoi cum ar fi: partidul ȘOR, Partidul Comuniștilor sau Partidul Socialist.

Noi ne-am înțeles să ne întâlnim într-un loc liniștit, perfect pentru o manifestație. Deodată ce ne-am întâlnit, liniștea noastă a fost întreruptă de un polițist ce sa apropiat și ne-a întrebat ce facem și ce plănuim. Noi i-am explicat totul clar și cu calm. Apoi ne-a cerut buletinele și ne-a făcut poze nouă, dar și drapelelor și bannerului ce le aveam pentru eveniment. Am crezut că după asta vom fi liberi să pornim spre locul unde începea parada homosexuală. Dar din păcate, polițiștii au raportat imediat că un grup suspect se îndreaptă în direcția aceea și în două minute am fost abordați de alți doi polițiști, care au repetat aceiași procedura. Ne-au spus că ne înțeleg punctul de vedere și ne susțin‚ dar ei „au așa slujbă” și ne-au spus că nu vor incidente violente. Noi le-am explicat totul și nici nu am apucat să ne uităm în jur, că s-au mai apropiat încă doi polițiști.

Unul din ei s-a prezentat mormăind ceva sub nas și ne-a rugat sa ne urcăm în mașini, să ne ducă la secția de poliție, pentru a verifica dacă nu avem fapte penale comise sau nu suntem suspecți de ceva, susținând că ne rețin maxim 20 de minute la secție. Noi nu am opus rezistență și am fost de acord sa mergem cu ei. Nu am fost transportați ca niște simpli oameni reținuți la un protest. Ne-au dus cu mașina cu viteză mare, cu sirena pornită și cu anunțuri permanente la megafon pentru a elibera drumul.

Într-un final am ajuns la secția de poliție, unde diferiți polițiști ne-au cerut buletinele de mai multe ori. Ne-au pus în 2 camere separate pentru a despărți grupul nostru mic. Camera unde am stat era o cocină. Mizerie pe pereți și pe jos, totul completat cu câteva pete de sânge, asta te pune pe gânduri nu tocmai plăcute. Am stat acolo aproape 2 ore, în care ne-au informat că suntem reținuți pentru cel puțin 3 ore. În timpul acesta ne-au chemat la interogatoriu, să facă procesul verbal și de confiscare a bannerului și drapelelor pentru manifestare, deși nu aveam absolut nimic interzis de lege.

în aceste 2 ore nici un polițist nu s-a prezentat și nu s-a legitimat, să confirme că sunt oameni ai legii. Când i-am întrebat de ce nu se legitimează și de ce ne-au reținut, au răspuns cu nesimțire: „noi aicea dăm întrebări”. Ne-au acuzat că avem un grup de Telegram și că tot mergem la proteste. Ne-au întrebat cine e persona care a creat grupul. Noi nu știam despre ce grup e vorba și le-am spus asta. Când ne-au lăsat sa plecăm de la secție, parada sodomiților s-a terminat și nu am mai apucat să ne arătăm nemulțumirea față de aceasta.

Scopul lor a fost clar: să fie niște executanți ai sistemului care să vegheze la buna desfășurate a unei manifestări degenerate, anti-creștine, anti-românești și antisociale, făcută pe străzile noastre, în fața copiiilor, iar ambasadorul Statelor Unite să nu fie deranjat de tineri naționaliști români ce apară familia. Bannerele și drapelele nu ne-au fost returnate nici până astăzi!

Distribuie

Check Also

SuperBonus de cultură: 1 Aprilie NU e ziua păcălelilor!

1 Aprilie NU e ziua păcălelilor!   1 Aprilie nu este “ziua păcălelilor”! Cel puţin …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara