Home / BLOG / Ieși din Temnița Cenzurii! Intră pe Telegram!

Ieși din Temnița Cenzurii! Intră pe Telegram!

Ieși din Temnița Cenzurii! Intră pe Telegram!

Dreptul la liberă exprimare nu este un cadou pe care îl primim cu mâna întinsă, gratuit și fără obligații, ci un drept pentru care trebuie luptat constant, militat încontinuu și sângerat când e nevoie.

Suntem într-un război care nu se mai poartă cu săbii și sulițe, gloanțe sau bombe, ci este un război informațional, psihologic, asimetric. Manipularea mediatică a atins cote absurde. Guvernul oferă o singură variantă “oficială” acceptată, iar informarea corectă a cetățenilor este împiedicată prin uneltirea dintre organele de stat, presa mainstream și rețelele de socializare care își schimbă termenii și condițiile în mod arbitrar, justificând aceasta prin faptul că sunt companii private.

În contextul în care lanțul cenzurii online este tot mai apăsătoar, anticipând o eventuală închidere a paginilor Comunității Identitare de pe rețelele de socializare, vă invităm să ne urmăriți pe Telegram, să fiți cu un pas înaintea cenzorilor. Rămâneți în contact cu noi, având acces la ultimele postări, evenimentele organizate, comunicatele și articolele publicate.

Canalul nostru de Telegram nu este doar un loc care să vă țină la curent cu inițiativele noastre, ci totodată oferă posibilitatea unui dialog direct cu noi. Aveți ocazia să lăsați mesaje în timp real sub fiecare postare. Legătura dintre noi ne ajută sa creștem, crezul naționalist renaște în România și în Europa.

Viitorul ne aparține.

https://t.me/comunitatea_identitara

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara