Home / BLOG / STRIGĂT DE REVOLTĂ în Borșa Maramureș: Curajul Localnicilor Înfruntă Mușamalizarea Autorităților și a sistemului

STRIGĂT DE REVOLTĂ în Borșa Maramureș: Curajul Localnicilor Înfruntă Mușamalizarea Autorităților și a sistemului

STRIGĂT DE REVOLTĂ în Borșa Maramureș: Curajul Localnicilor Înfruntă Mușamalizarea Autorităților și a sistemului

Un sunet de trezire la curaj a răsunat în pitorescul Borșa, Maramureș, unde locuitorii și-au exercitat puterea prin decizia lor de a intra cu hotărâre în sediul Poliției Borșa. Oamenii au ajuns la capătul răbdării, stăpâniți de mânia și frustrarea acumulate în ani de umilință și nedreptate impusă de autoritățile antiromânești ale statului român care încă folosesc metode comuniste împotriva cetățenilor.

Sub un cer înstelat de hotărâre, localnicii au strigat adevărul: că nu mai vor să fie victimele unui sistem care le refuză drepturile fundamentale. Cu demnitatea solidă ca stâncile din Maramureș, acești oameni au cerut respect pentru sentințele și deciziile irevocabile câștigate în instanțele de justiție românești.

Acești oameni au devenit simboluri vii ale luptei pentru reîmproprietăre și dreptatea românilor, strigătele mândre au umplut aerul cu dorința de a pune capăt nedreptății. Protestatarii din Borșa au adus în centrul atenției răspunsul autorităților: mușamalizarea și negarea drepturilor lor legitime.

În inima Maramureșului, Borșa strigă către întreaga națiune: este momentul să ne trezim la adevăr și ;a curaj! Refuzăm să mai fim privați de moștenirea noastră confiscată de comuniști și suntem hotărâți să ne luptăm pentru reîmproprietăre sau pentru justa compensație financiară. Niciun colț de pădure nu va mai fi sacrificat în tăcere!
⚠️Afirmăm că autoritățile au încercat să îngroape adevărul prin confiscarea ilegală a pădurilor! Cu suflete curajoase, borșenii au dezvăluit un dezastru ecologic ascuns, dezvăluind mii de hectare de pădure defrișate ilegal. Faptele dezvăluie complicitatea autorităților în distrugerea ecologică.⚠️

Astăzi Borșa strălucește ca un exemplu de curaj, demnitate și determinare pentru întreaga țară. Să ne amintim că asemenea eroilor din istoria noastră națională putem schimba cursul evenimentelor prin unitate și voință! Este timpul să ne trezim la adevăr, să susținem Borșa și să clădim un viitor mai luminos pentru toți românii!

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara