Home / BLOG / Ignoranța ta = pierderea identității tale!

Ignoranța ta = pierderea identității tale!

Ignoranța ta = pierderea identității tale!

Ignoranța este umbra care poate acoperi claritatea și demnitatea identității noastre românești. Cei care nu își cunosc drepturile și nu apără idealul național nu fac doar un deserviciu lor înșiși, ci și întregii noastre comunități. Într-o lume aflată în continuă schimbare spre rău, să neglijăm rădăcinile și să lăsăm vocea noastră să se estompeze este echivalentul a lăsa o comoară neprețuită să fie înghițită de trecerea timpului.

Să nu cunoaștem drepturile noastre înseamnă să fim vulnerabili în fața celor care profită de neștiința noastră. Să nu ne apărăm idealul românesc înseamnă să lăsăm să se piardă bucuria și mândria de a face parte dintr-un neam cu o istorie bogată și valori adânc înrădăcinate.

Să cunoaștem și să ne asumăm trecutul nostru, să fim conștienți de drepturile noastre și să ne apărăm idealul românesc nu înseamnă a fi închistați într-o mentalitate înapoiată, ci a ne consolida fundamentele identității noastre, pentru a construi un viitor mai strălucitor, conform cu specificul românesc. Într-o lume plină de provocări, a fi conștienți cine suntem și ce reprezentăm este cheia pentru a asigura dăinuirea moștenirii noastre.

Așadar, să ne trezim din letargie, să ne căutăm cunoașterea-de-sine, să ne apărăm valorile și să ne afirmăm identitatea. Căci numai prin înțelegerea profundă și apărarea neînfricată a ceea ce suntem putem să construim un viitor în care să ne simțim cu adevărat împliniți.

Gabriel D.

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara