Home / Actiuni / Inițiativă filantropică
filantropică

Inițiativă filantropică

Odată cu venirea primăverii, o nouă acțiune filantropică a fost desfășurată. Câteva sute de conserve de pește mărunțit și pateu, pachete cu unt, mălai și turtă dulce au fost donate Centrului Social Creștin “Sfântul Irineu” din Sighișoara – județul Mureș, care oferă hrana zilnică pentru 120 de persoane cu adevărat nevoiașe.

Inițiativa a aparținut membrilor Comunității Identitare din Mureș, care au realizat, în primă fază, o colectă bănească în rândul membrilor și prietenilor lor. Apoi, pe baza donațiilor, o echipă de acțiune a achiziționat și a predat produsele centrului social sighișorean.

O altă sumă de bani din colectă a fost donată unui caz medical, pentru Victoria Maria Tordai – o fetiță în vârstă de nici doi anișori, diagnosticată cu o formă rară de cancer suprarenal cu influențe și la nivel cranian, al cărui tratament este evaluat la un cost total de 100.000 euro.

Transmitem mulțumiri tuturor celor care au sprijinit această inițiativă! În ciuda „situației pandemice” nu trebuie să îi uităm pe românii nevoiași! Vom continua!

Oricine dorește să sprijine inițiativele filantropice viitoare ale Asociației „Comunitatea Identitară – România” din țară sau străinătate, poate contacta asociația la adresa info@comunitateaidentitara.com

filantropică

filantropică

filantropică

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara