Home / BLOG / IUBEȘTE EUROPA, RESPINGE UNIUNEA EUROPEANĂ!

IUBEȘTE EUROPA, RESPINGE UNIUNEA EUROPEANĂ!

IUBEȘTE EUROPA, RESPINGE UNIUNEA EUROPEANĂ!
(EUROPA NOASTRĂ NU-I UNIUNEA LOR)

Întâlnire camaraderească dintre Comunitatea Identitară România din diaspora și camarazii de la CasaPound Italia.

În primul rând, îi apreciez pe toți frații și surorile mele europene, precum și pe toți verii mei îndepărtați de etnie europeană nativă și urăsc să ne vedem unul sărind la gâtul celuilalt pe baza deciziilor politice oribile luate, în numele nostru, de către guvernele infiltrate și corupte ale țărilor noastre.

În viziunea mea personală asupra lumii, susțin drepturile tuturor popoarelor europene din întreaga lume de a-și păstra cultura, tradițiile și modul de viață, și nu contează despre ce grup nativ vorbim, pentru că eu cred că toate popoarele indigene native, deci și europenii, au dreptul să existe și să își celebreze existența. Au dreptul de a se păstra pe ei înșiși, urmând tradițiile lor proprii, obiceiuri și moduri de viață transmise din generație în generație, urmărite până la primele generații ale poporului lor, onorându-și strămoșii, protejându-și generațiile viitoare și trăind în armonie cu Dumnezeu și natura.

Întrebarea de nativ european este :

Veți continua să vă prefaceți că sunteți europeni mai buni sau veți ridica torța pe care ne-au dat-o strămoșii noștri ?? Vom sta să plângem lupta pierdută a altora sau vom construi ceva nou din noi înșine, ceva cu adevărat măreț și etern, ceva generativ și viril care să strălucească ca un exemplu a ceea ce înseamnă cu adevărat să fii nativ european și naționalist ??

Vă îndemn cu amabilitate pe toți cei care vă identificați ca naționaliști în România să vă gândiți, să vă treziți și să promovați unitatea între români și între frații noștri europeni și, frate pentru frate, camarad pentru camarad, pentru biruință, pentru Europa noastră, pentru camaraderie!

De asemenea, gândiți-vă la sarcina noastră monumentală: trebuie să câștigăm, să ne recâștigăm și să ne recucerim țările noastre cu toții, ce-i cu inima frățească de europeni nativi! Această luptă este pe plan cultural, social, juridic etc.

Când vine vorba de convingerile voastre, acționați cu curaj și fără scuze, dar acționați întotdeauna cu înțelepciune! Evitați înșelăciunea și trădarea!

Sprijiniți-vă frații, camarazii, mai ales atunci când au nevoie de tine!

Concentrați-vă pe sarcina voastră și nu pe ceea ce fac alții ce nu gândesc nelimitat!

Nu o putem face singuri! Trebuie să lucrăm împreună!

Pentru Italia Italienilor, pentru o Românie a Românilor!

Trăiască Italia, Trăiască România!

Gabriel.D

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara