Home / BLOG / Mitingul Pentru Familie Ediția 2024

Mitingul Pentru Familie Ediția 2024

Asociația Comunitatea Identitară România anunță organizarea Mitingului pentru Familie la Cluj-Napoca. Evenimentul va avea loc pe data de 15 Iunie, Sâmbătă, începând cu ora 16:00, în Piața Avram Iancu.

Manifestările rușinoase unde se afișează homosexuali îmbrăcați strident și care atrag în fiecare an tot mai mulți adolescenți vulnerabili la propaganda LGBT, au spurcat Clujul de 7 ani, facilitate de semnătura lui Emil Boc, încălcând flagrant legea bunelor moravuri. Nimeni nu face nimic.

Asediul ONG-urilor finanțate din străinătate asupra școlilor românești se intensifică pe an ce trece, pervertind tineretul cu ideologia sexo-marxistă și doctrina anală. Nimeni nu pare să facă nimic.

Dacă nimeni nu face nimic, noi am luat inițiativă și organizăm Mitingul Pentru Familie ca un scut în jurul valorilor autentice românești.

Condamnăm vehement decizia Primăriei Municipiului Cluj-Napoca de a autoriza manifestațiile ”Cluj Pride” (în realitate o rușine pentru Cluj) și cerem ca orice manifestare a sodomiților să fie interzisă pentru că reprezintă un atac la adresa familiei și a civilizației. Propagarea perversiunilor sexuale în public, în fața copiilor, este cel mai rușinos lucru care poate să aibă loc în orașul nostru.

Așteptăm pe toți Românii ce țin la familie, la valori și la ordinea naturală, în Piața Avram Iancu, sâmbătă, 15 Iunie, la ora 16:00!

Cere revenirea la normalitate și spune clar că orașul nostru, Cluj-Napoca, nu-i Sodoma! Dacă tu nu o faci, nimeni nu o va face! Luptăm pentru familiile și drepturile noastre, să cerem revenirea la normalitate și să spunem clar că orașul nostru, Cluj-Napoca, nu-i Sodoma!

Biroul de Presă al Comunității Identitare

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara