Home / Actiuni / Muncă voluntară la Parohia Ferentari

Muncă voluntară la Parohia Ferentari

Muncă voluntară la Parohia Ferentari

Mai multe săptămâni la rând, în zilele de sâmbătă din luna iunie, militanți ai Asociației Comunitatea Identitară România, împreună cu alți tineri naționaliști de la Fundația Ion Gavrilă Ogoranu au dat o mână de ajutor la parohia Ferentari din orașul București. În luna iunie, parohia Ferentari a avut nevoie de ajutor la amenajarea și îngrijirea curții și nu doar atât; biserica a făcut un comunicat prin care a îndemnat pe cei drept-credincioși să dea o mână de ajutor. La chemarea dată au răspuns tinerii naționaliști ai asociației, împreună cu cei de la Fundația Ion Gavrilă Ogoranu. Cot la cot, într-o iubire camaraderească și credință în Dumnezeu, toți au muncit în zilele de sâmbătă sub soarele aspru al verii pentru o cauză nobilă: amenajarea locașului sfânt.

Munca făcută din pură voință și credință interioară întărește omul și creează un caracter de granit. În astfel de momente, înțelegi și începi cu adevărat să prețuiești valoarea muncii făcute de alții, indiferent dacă se consideră muncă josnică sau care nu necesită nicio calificare profesională. Munca ne învață să prețuim, ne perfecționează, ne unește lăuntric când muncim împreună. Așa și în cazul nostru, noi ne-am unit forțele cu alți naționaliști să muncim pentru credința noastră strămoșească.

Noi nu considerăm că apartenența la unele organizații diferite trebuie să ne pună piedici în unirea noastră în lupta naționalistă, căci avem aceleași idealuri și valori, cum ar fi: ortodoxia, tradiționalismul, importanța națiunii și a istoriei.

 

Ca organizație naționalistă militantă noi mereu vom răspunde la chemare credincioșilor ce au nevoie de ajutor . Este responsabilitatea noastră să ocrotim lăcașurile sfinte , pentru păstrarea pietrei de temelie a poporului român , creștinismul ortodox. Dacă ai iubire in Dumnezeu, îți iubești neamul și glia strămoșească și vrei să faci ceva pentru ea , vino alături de noi !

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara