Home / Actiuni / Naționaliștii comemorează asasinarea martirului Tommie Lindh

Naționaliștii comemorează asasinarea martirului Tommie Lindh

Naționaliștii comemorează asasinarea martirului Tommie Lindh

Au trecut deja doi ani de când Tommie Lindh, în vârstă de 19 ani, și-a sacrificat propria viață în încercarea de a salva o fată de 15 ani de la un viol în grup sălbatic comis de imigranți, intrând astfel în lunga listă a martirilor europeni.

Naționaliștii comemorează asasinarea martirului Tommie Lindh

Tommie Lindh comemorat de membri Comunității Identitare din Alba Iulia

 

Împreună cu alte grupuri de tineri identitarieni din întreaga Europă, dorim să comemorăm sângele vărsat de Tommie și de alte sute de persoane, care au fost lovite cu brutalitate de sentimentul antieuropean al lumii moderne, adus de cei al căror unic scop este de a distruge iubita noastră civilizație.

Și astfel vrem să reînnoim, uniți în destin și voință, jurământul nostru de a lupta pentru a construi o Europă nouă, mai mare, pentru care sacrificiul acelor eroi nu s-ar fi întâmplat în zadar. Membrii filialei Iași a Comunității Identitare și au adus un omagiu față de Tommie Lindh și martirii Europei prin afișarea unui banner în memoria acestora, in fața Teiului lui Eminescu din parcul Copou. Acțiunea face parte dintr-un proiect mai amplu, în colaborare cu mai multe organizații naționaliste din Europa. amintim trista poveste a tânărului suedez care a murit înjunghiat când a încercat să apere o fată amenințată cu violul. La doi ani de la trecerea lui Tommie Lindh în neființă, acesta nu va fi uitat niciodată !

https://t.me/azioneculturatradizione

https://t.me/kormilo_srbija

https://t.me/traditionagainsttyranny

https://t.me/BastionFrontal

https://t.me/ActionZealandia

https://t.me/escudoidentitario

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara