Home / BLOG / Nu te lăsa hipnotizat, distruge fiara comunistă!

Nu te lăsa hipnotizat, distruge fiara comunistă!

Nu te lăsa hipnotizat, distruge fiara comunistă!

Definiția socialismului și a comunismului:

Oamenii pretind că socialismul este definit ca fiind “controlul muncitorilor asupra mijloacelor de producție” sau “proprietatea colectivă”. Acest lucru nu este adevărat. “Muncitorii” nu au controlat niciodată vreun stat socialist sau nu au deținut “mijloacele de producție”. Totul este controlat de o birocrație oligarhică, formată, de obicei, dintr-o cabală de intelectuali, proscriși și ciudați sociali (de obicei din clasa medie superioară), infractori din clasa de jos (“lumpenproles”), oameni de afaceri etc. Toată lumea, cu excepția clasei muncitoare propriu-zise.

Caracteristicile definitorii ale tuturor formelor de socialism sunt o tehnocrație centralizată combinată cu valori sociale moraliste sclavagiste, în special “egalitatea” și “justiția socială”, care se manifestă în politici precum feminismul, antirasismul, redistribuirea bogăției și așa mai departe. Acestea au fost trăsăturile definitorii ale socialismului încă de la cele mai vechi forme, de exemplu, Sfântul Simonianism. Este important de reținut că socialismul nu este doar un sistem economic, ci un sistem atotcuprinzător de valori (canceroase).

În realitatea practică, nu există nicio diferență între Socialism și Comunism. Cu toate acestea, în tărâmul fanteziei comuniste, “comunismul” este stadiul final utopic al ideologiei lor, care va fi realizat prin crearea unui guvern mondial socialist. După implementarea cu succes a acestui guvern, “Statul” va “dispărea” în mod magic după o perioadă de timp arbitrară, rezultând un anarhism global, în care toți locuitorii lumii dețin/împărtășesc în mod colectiv tot ceea ce există. Fără guverne, fără țări, fără proprietăți, fără bani, fără familii, fără religie, fără rase sau națiuni, și așa mai departe. Comuniștii pretind că țările comuniste din punct de vedere ideologic nu sunt “comunism real”, deoarece această utopie irealizabilă nu a fost niciodată realizată.

99% dintre socialiștii de astăzi sunt într-o formă sau alta de comunism, ceea ce înseamnă că ei cred în visul febril complet nebunesc descris mai sus. Termenii “marxism” și “comunism” sunt interschimbabili. Comuniștii pretind în mod pretențios că marxismul este teoria, iar comunismul este implementarea practică, dar în realitate nu contează.

Două evoluții importante în ideologia comunistă au fost introducerea de către Lenin și Mao a “anti-imperialismului” și a “lumii a treia”, care se rezumă la distrugerea civilizației albe din întreaga lume (de exemplu, PCC/URSS distrugând țările albe din Africa de Sud). Leninismul și maoismul au informat cadrul teoretic al ideologiei antialbe moderne, care se manifestă în Teoria critică a rasei. Cu toate acestea, faptul de a fi un libidinos antirasist a făcut parte din ideologia socialistă de la început și nu este în niciun caz o caracteristică exclusivă a comuniștilor.

Cineva de pe Twitter mi-a cerut să definesc socialismul / comunismul, așa că m-am gândit să împărtășesc și aici.

Notă: Nu includ anarhiștii socialiști în această definiție, deoarece sunt LARPeri irelevanți din punct de vedere politic, fără nicio modalitate practică de a impune și susține ideologia lor.

Gabriel D.

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara