Home / BLOG / Războiul vremurilor noastre

Războiul vremurilor noastre

Războiul vremurilor noastre

Sunt de părere că lumea se confruntă în acest moment cu un război total de proporții esențiale. Trăim într-o epocă în care a fi “alb” este o crimă și o țintă, dar puțini sunt cei care se întreabă de ce. De ce este femeia împotriva bărbatului, cel defect împotriva celui “capabil”, deviantul sexual împotriva celui vital? În cele din urmă, totul se reduce la un conflict : sclavul împotriva stăpânului, iar stăpânul a fost adormit prea mult timp.

Eu cred că conflictul nostru are proporții cosmice și că nu are legătură doar cu rasa ariană, cu statutul bărbaților, cu familia etc.. Ne aflăm într-un conflict în care esența superiorului, a puternicului, a frumosului, a perfectului încearcă să fie negată. Un conflict în care binele ajunge să fie prezentat ca rău, iar răul este înfățișat în ambalaj de bine.

Știind acest lucru nu ne face perfecți. Mulți dintre noi avem defecte, dar până la urmă ceea ce ne unește este cauza noastră. Cauza noastră fiind perfecțiunea divină. Acesta este motivul pentru care cred că pentru a ne înălța cauza și a ne învinge inamicul, ar trebui să fim prieteni și curtenitori cu femeile, cu alte popoare non-europene albe și cu aceia dintre noi care sunt mai puțin războinici. În această luptă, avem nevoie de prieteni, camarazi, aliați, iar securiștii fac tot ce pot pentru a se asigura că puritatea noastră se învârte în spirală în colțuri mici de nișă.

Eu judec un individ după cauza pentru care luptă și după loialitatea pe care o are față de frații și surorile sale.

Inamicul se profilează mare și doar împreună, noi, Românii, Stăpâni ai României, vom învinge această Hidră.

CREDEȚI! LUPTAȚI! CÂȘTIGAȚI!

Gabriel D.

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara