Home / Actiuni / PENTRU ROMÂNIA MARE, PENTRU LIBERTATE, PENTRU VICTORIE

PENTRU ROMÂNIA MARE, PENTRU LIBERTATE, PENTRU VICTORIE

 

PENTRU ROMÂNIA MARE, PENTRU LIBERTATE, PENTRU VICTORIE

Blestemați fie în veci trădătorii de neam și țară, dar și cei ce își bat joc de noi!

Conștiința este dușmanul elitelor

De aceea ne țin atât de ocupați și îngrijorați, urmărind sporturi sau drame sau voyeurism. Toate lucrurile mărunte, micile impulsuri pe care le au oamenii sunt exagerate ca și cum ar fi droguri și hrană, iar țâța televiziunii îi face pe toți să sugă zilnic toate minciunile și înspăimântările, nu este benefică pentru a fi cu adevărat deșteptați din somnul cel de moarte.

De asemenea, cei care sunt treji trebuie să accepte întotdeauna faptul că majoritatea publicului decide că lumea este prea încărcată de probleme și să lase la o parte orgoliile și mândriile pentru a realiza cu adevărat unitatea românilor, care ne va aduce la măreția de neam, descendent din mari eroi. Iar alții, ce realizează ce vremuri trăim spun: “Lasă-mă în spațiul meu mic, cu fanteziile mele mici și pleacă.” De ce să-ți pierzi timpul cu ei? Acei oameni au ales somnul cel de moarte. Doar ei înșiși pot decide să se trezească. Morții pot fi făcuți să meargă doar atunci când încearcă să se ridice pentru ei înșiși. Asta înseamnă să simți adevărul și să începi să lupți. Peștii vii înoată împotriva curentului, cei morți se duc cu râul.

Acesta este mesajul Comunității Identitare România din diasporă, ca semn de advertisment cu privirea la cele ce se întâmplă în România de 33 de ani după revoluție, ne dorim o România liberă, fără imperialism din vest și est, vrem să fin stăpâni în a noastră țară, vrem unirea României așa cum o cunoaștem din istorie cu toate teritoriile românești ce ne-au fost furate, dar doar dacă vom fi uniți cu adevărat în cuget și simțire, vom vedea într-adevăr ZIUA VICTORIEI. Șovinii și separatiștii de tot felul ne vor face din nou sclavi, ca pe vremea regatului Ungariei, tot ei astăzi ne spun că vor colaborare și tot ei ne amenință că nu putem celebra ziua României pe pământul nostru strămoșesc, iar apoi vin cu ideea de a fi uniți cu ei în luptă contra neo-marxismului din Europa? Ce poate fi mai ipocrit de atât?!

Nu vom ceda nici o palmă de pământ șovinilor iredentiști, nici azi, nici mâine nici poimâine, vă reamintim :
“CEVA ESTE ETERN, TRANSILVANIA, ȘI BASARABIA PĂMÂNT ROMÂNESC!”

PENTRU DUMNEZEU NEAM ȘI ȚARĂ, PENTRU VICTORIE!

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara