Home / BLOG / Prefer libertate cu pericole decât siguranță în sclavie

Prefer libertate cu pericole decât siguranță în sclavie

În mai puțin de jumătate de an aniversăm 2 ani de la instaurarea unui regim totalitar care peste noapte a dovedit că poate oricând să ne lase pe toți fără drepturi, ba chiar mai mult, ne-au și impus schimbări pe placul lor în felul nostru de a trăi zi de zi, totul sub pretextul : „spre binele vostru și al tuturora”.

Vă invit însă să ne amintim cum s-a ajuns aici, ce evenimente și schimbări au avut loc și în concluzie la ce au adus sau mai bine spus la ce au rezumat cetățeanul român. Cum spuneam, totul a început acum aproape doi ani în China când la știri arătau peste tot cum virusul „letal si distrugător” doboară oamenii pe stradă ca din senin și așa mai departe. Credeam cu toții că nu este nimic grav și că totul este doar o epidemie locală, autoritățile „competente” întărind acest crez. Dar în mai puțin de jumătate de an sa schimbat totul,  ajungându-se  la o pandemie globală, România încă nu știa ce o va aștepta. Guvernul și președintele apoi au decis să închidă toată țara complet în preajma Sfintelor Paști susținând că este o măsură necesară spre opri pandemia în România. S-a întâmplat asta? Nu! După starea de urgență, România intră în starea de alertă, românii crezând că măsurile au dat roade și că se apropiau de finalul pandemiei.

Însă starea de alertă are să fie de o durată nemărginită până astăzi 27 august 2021 guvernul impunând noi măsuri cu același motiv și pentru aceeași cauză, spre a ieși din pandemie. Au închis piețele, au falimentat micii întreprinzători, au impus purtarea măștii până și în aer liber, au închis școlile nu ne-au mai dat voie nici să stăm în sfânta biserică (în incinta ei) o perioadă bună de timp, au creat dezbinare fizică și socială între cetățenii români, au limitat și chiar au opresat o mulțime de manifestări publice, proteste și câte altele, au făcut din sistemul medical un haos total, convertind numeroase centre medicale ce tratau boli și afecțiuni grave în spitale covid-19, lăsând o groază de pacienți la mila sorții, ba chiar scoțându-i afară din spitale la miezul nopții, și-au bătut joc de morții noștri punându-i în saci de gunoi și făcând slujbe la groapă. Lista poate continua, dar la final vă întreb, dragi români, ca de la om la om, la ce au servit toate cel de sus menționate?

Pandemia este încă în plină forță, moneda s-a devalorizat, inflația crește chiar și acum când scriu această scrisoare adresată vouă tuturora, avem un guvern antinațional care din nou ne cere să-i credem pe cuvânt „că dacă ne vaccinăm vom scăpa și ne vom întoarce la normalitate”. Chiar nu vedem că ne mint în mod repetat? Ne cred așa de tâmpiți încât nici nu se sinchisesc să schimbe textul acestei „minciuni de stat”. Vedem clar că vaccinul n-a oprit pandemia nici în țările cu cea mai ridicată rată de vaccinare, cei vaccinați pot să preia sau să transmită în continuare virusul și încă sunt expuși riscului de a dezvolta forme grave și periculoase, autoritățile precizând clar ca pericolul morții nu este exclus complet nici pentru cetățenii vaccinați, de aceea si lor guvernul le pretinde să poarte în continuare mască. Se folosesc de acest context doar pentru a face cetățeanul mai dependent de sistem, mai obedient, mai lipsit de convingeri proprii sau chiar lipsit de iubire, văd astăzi stupefiat și plin de dezgust cum rudele între ele nu se mai apropie unele de celelalte, nu se mai îmbrățișează, nu se mai pupă, nu mai manifestă nicio legătură interumană, sunt reci, goi , plini de egoism, frică și chiar mai mult, au fost educați de sistem să manifeste ură și dușmănie față de orice alt om care nu este la fel de supus, în unele cazuri chiar raportându-i la poliție.

Asta este oare țara pe care ne-o dorim ?Aici s-a ajuns? Vă îndemn deci să nu cădeți în deznădejde, să ne iubim unii pe alții, să nu ne mai punem încrederea în promisiuni mincinoase și să gândim liberi cu Dumnezeu înainte.

Nicolae MARCHIȘ

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara