Home / BLOG / România, trezește-te!

România, trezește-te!

România trezește-te!

România, trezește-te!

Se zice că marea frumusețe a României e veșnic împănată de lacrimile îndurerate ce zvâcnesc sub jugul unui sistem ce pare să fi uitat de sufletul românesc. Dar, în inima fiecărui român, arde un foc nestins de vitejie și demnitate, un ecou al strigătelor istoriei care ne cheamă la o nouă unire.

Suflete românești, a venit vremea să vă adunați simțirea într-un vals necontenit de pași spre schimbare. E timpul să arătăm că România nu e o moșie politică, că țara nu se măsoară în mandate și promisiuni deșarte, ci în pulsul viu al comunităților ce respiră la unison dorul de bine și de drept.

Haideți să fim genii ale propriului destin, să nu mai căutăm eroi în zări incerte, căci eroul se naște din fiecare inimă ce bate pentru adevăr. Haideți să clădim, cu mâini curate și inimi deschise, o Românie unde politichia nu-și mai găsește locul, unde partidele sunt doar vechi nenorociri într-o carte de istorie despre zile negre și zbuciumate.

Suflete românești înarmate,de azi și mâine ascultă-ne vocea și vino pe calea dreaptă a traiului naționalist!

Nu vorbele aspre vor fi pavăza noastră, ci solidaritatea, educația, cinstea și onoarea, căci acestea sunt armele veșnice care pot tăia în mărăcini corupția și pot sădi în loc grânele demnității.

Vă cheamă de la o revoltă a informării la o revoltă a românismului total în toate colțurile neamului nostru, la o rebeliune a spiritului, care să ducă spre o renaștere a conștiinței naționale, afirmând ferm: “Nu voi permite să fiu condus de interese care nu sunt ale mele! Eu decid cine sunt și ce va fi România mea.”

Fie ca România să renască nu din cenușa vechilor sisteme, ci din sămânța pură a determinării noastre, din inimile fiecărui român care se recunoaște în străbunul său și în copilul său, continuând un lanț nesfârșit de curaj și iubire de neam.

Așadar, acvilă ce ești pe steag, țărani, muncitori, tineri studenți, întreprinzători, români cu inima deschisă, luminați de visul străbun, adunați-vă toți voi cu suflete înarmate, aduceți laolaltă ideile, înțelepciunea și dragostea.

Haideți să scriem, împreună, Istorie unei Românii renăscute, un manifest viu de libertate și de onoare!

Comunitatea Identitară România 

Nu vă pierdeți zâmbetul.

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Comunitatea Identitara

Comunitatea Identitara